Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Salonul National Mihai Eminescu se deschide pe 11 ianuarie la Bucuresti

"Pe 11 ianuarie, 2016, ora 15, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii „Constantin Brancusi", va avea loc vernisajul Salonului National „Mihai Eminescu" in cadrul caruia se va desfasura Expozitia Nationala de medalii, insigne, plachete, filatelie, cartofilie, carte veche, grafica, pictura si alte materiale dedicate, de-a lungul timpului, lui Mihai Eminescu, poetul national" se arata intr-un comunicat de presa preluat de Romanian Global News.
"Manifestarea este organizata de Camera Deputatilor - Centrul International de Conferinte, Directia de Marketing, in colaborare cu Gruparea Colectionarilor de Medalii si Insigne „Mihai Eminescu", din cadrul Societatii Numismatice Romane, cu ocazia aniversarii a 166 de ani de la nasterea Luceafarului poeziei romanesti, a celui mai mare patriot roman, Mihai EMINESCU.
La aceasta manifestare au fost invitati sa participe un numar insemnat de colectionari, pasionati de Eminescu, din Bucuresti si din intreaga tara.
Un frumos program artistic se va desfasura in cadrul vernisajului, in care artistii: Claudia Motea, Crina Lintea, Veronica Gheorghe, Doina Ghitescu, Petre Pletosu, serban Dragusanu, poetul Robert-Claudiu Toma, Formatia „Celest", vor interpretat melodii din opera lui Mihai Eminescu.
Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la debutul literar in revista Familia a lui Mihai Eminescu - 25 februarie/9 martie 1866 – 2016, s-a realizat o placheta deosebita si un frumos medalion, dedicate poetului national.
Editor: Gruparea Colectionarilor de Medalii si Insigne Mihai Eminescu din cadrul SOCIETATII NUMISMATICE ROMANE.
Dimensiunea plachetei: 95 x 120 mm
Placheta si medalionul au fost realizate de catre S.C. ROMBERFIL, Ploiesti, Prahova" se mai arata in comunicatul semnat de Mihai COSTIN, Presedintele Gruparii Colectionarilor de Medalii si Insigne „Mihai Eminescu" a S.N.R.
Sursa: Romanian Global News

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page