Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Vederi de pe prispa - O LOVITURA DE GRATIE

Ori cat de „climatic“ ar fi fost scopul conferintei de la Paris, rezolutia finala inseamna o lovitura de gratie data noii ordini mondiale concepute de grupurile masonice, de Bilderberg si alte organizatii politice sententioase de care vuieste in special lumea virtuala a internetului prin Youtube,  Google, Facebook,  Microsoft, Apple si acolitii lor. Conferinta de la Paris anunta trecerea de la forma de energie obtinuta prin arderea carburantilor fosili la cea regenerativa, iar mass media mondiala e plina de chiote admirative cu privire la acest scop . Este moartea latenta a carbunelui, petrolului si a energiei atomice, chiar daca ultima nu e mentionata expres si inlocuirea (treptata, bineinteles) a acestor materii prime cu noi forme ale materii naturale sau pe cale de aparitie. Materialul urmator, descoperit in lumea virtuala, ar putea sa ne lamureasca :
http://armoniacosmica.wordpress.com/2014/07/30/tehnologia-keshe-o-posibila-cale

Acest „ strict secret“ al documentului final al Conferintei de la Paris ne este servit ca ceva normal dar fara comentarii prea largi sau amanuntite. Si cu toate acestea nu-ti trebue prea multa imaginatie ca sa deduci urmarile imediate si iminite ale unei asemnea decizii luate de 190 de natiuni ale lumii noastre:
Forma de energie libera si gratuita inseamna o lovitura de gratie data monopolurilor internationale. E timpul sa ne intrebam cum de cercetarile savantului croat-american Tesla au fost puse timp de un secol „la sertar“ si nu au fost duse mai departe.
http://erst-kontakt.jimdo.com/home/freie-energie/

Nu numai resortul energetic ci intreg sistem economic mondial vor suferi modificari esentiale incepand cu structura si terminand cu valorificarea produselor finite. Profitul isi pierde atractia si nu mai devine scopul final al proceselor economice. Raiul pe pamant ?
Terorismul nu va mai dispune de baza financiara actuala, adica petrolul si industriile sale. Tari si regiuni intregi de pe glob, mai ales cele furnizoare de materii prime sub forma de energie fosila isi pierd sau trebue sa isi reduca substantial veniturile si sa caute alte surse financiare si de productie. Pace in Orientul mijlociu si apropiat ? Ne intrebam pe drept daca acel „Shalom“ a fost dorit cu adevarat si  de ce nu a fost realizat pana acum, cand drumul sau era asa de simplu si la indemana oamenilor de stiinta ?
Iar daca nu vom mai avea ce cumpara iar valorile vor fi lipsite de substanta financiara numita ban ce rost mai au dolarul, yenul, euro-ul sau yuan-ul ? Wall Street-ul isi va pierde sensul, la fel ca toate bursele mondiale care arunca pe calculator soarta celor care creaza valorile materiale si spirituale in prezent aducand pe creatorii plusvalorii in pragul saraciei, imbogatind doar pe acei 10%  care asa si asa au mai mult decat le trebue si care poseda aproape 90%  din avutia mondiala.
Cancerul si alte boli incurabile pana acum vor fi invinse, monopolul farmaceutic va dispare si cu el si acea branse care chiar daca ne prelungeste cu cate un pic viata pe pamant nu ne scapa de suferintele si chinurile unor maladii ce trebuiau de mult invinse. Pandemiile isi vor pierd rostul , iar acei virusi in fata carora tremura o lume intreaga vor deveni inofensivi.
Tehnica auto primeste sursa de alimentare in acord cu mediul inconjurator. Carburantul nu va mai emite gaze nocive , gandul ca 1,2 miliarde in India sau 1,1 miliarde in China merg cu masina proprie nu va speria pe nimeni atata timp cat vom crea si spatiile rutiere respective pentru acest fel de deplasare. Disparitia carburantilor fosili inseamna o revolutionare a structurilor productive de pe mapamond.Vom descoperi alte domenii si alte produse in acord cu noua forma de energie libera si gratuita. Una din marile raspunderi si sarcini este ca odata cu schimbarile energetice sa creem si premizele unui nou mod de comercializare a noilor produse si materii prime ce le vom crea. Daca nu schimbam etica comerciala existenta, canalele de distributie, metodele de rapartitie, vom reveni, chiar si in cazul existentei energiei libere, la aceasi situatie de om sarac – om bogat si vom continua sa ducem o lupta, poate si mai apriga, intre noi, ca specie OM.
http://erst-kontakt.jimdo.com/home/freie-energie/die-zukunft-der-freien-energie-ist-jetzt-hier/

In lumina posibilului mentionat mai sus evenimentele mondiale devin mai netede, mai line, lipsite de lupta de clasa, de cea pentru venituri si mai ales mai drepte si adecvate spiritului umanitar. Ce e omul fara visuri ? Este o fiinta fara viata ! Conferinta de la Paris si documentul ei final este intradevar istoric !
Omenirea e gata sa faca un pas mare spre ceea ce Dumnezeu si Fiul Sau Isus ne-au proorocit prin discipolii  Sai in biblie : Pacea si fericirea in lumea noastra ! Nu cred insa ca fortele raului vor ceda asa usor si nu vor cauta prin ori ce fel de mijloace sa impiedice acest proces. Sa ne rugam cu staruinta la Dumnezeu ca sa rescrie capitolul biblic „Apocalipsa“ si sa ne daruiasca intradevar acea pace de care pana acum, avem parte doar in ceruri.

Robert Pugler
Fürth – Germania   
14.12.2015


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page