Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cercetati Sfintele Scripturi!

 de Preot Paroh Aurel Sas, Las Vegas

„Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine" (Ioan 5,39).

„Drept raspuns, Isus le-a zis: „Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu" (Matei 22,29).

Am crezut in toata vremea potrivit, si de datoria Preotului, dupa cum ne reveleaza Scriptura, sa: „Propovaduiesc Cuvantul (lui Dumnezeu) ... cu timp si fara timp, ..." (cf.2Timotei 4,2), verbal si in scris, fratilor romani, spre salvarea vietii si mantuirea in Hristos Iisus. Astfel, am ales alaturi de propovaduirea verbala, in Biserica si cu alte prilejuri, sa va vestesc vorbirea lui Dumnezeu, prin Cuvintele Scripturii, si in Revista „Clipa", care poarta, alaturi de alte mesaje constructive, si mesajele Bibliei sau a Sf. Scripturi, care ii da un caracter complect. „Nihil Sine Deo". Fie binecuvantati cei care editeaza Revista „Clipa", cei care trimit articole la ea si cei care o citesc.

Ma rog, „ca Dumnezeu care face sa creasca" (cf.1Cor.3,7), sa va binecuvinteze ca semanta Cuvantul Sau sa poata gasi in inimile dvs. un ogor bun (cf. Marcu 4,2-20), potrivit si deschis, in care sa incolteasca si sa creasca, si sa va salveze de la tot raul, spre mantuirea in Hristos, si sa nu ne „ratacim necunoscand Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu", cum se intampla cu fratii romani a acestei generatii, si din aceasta cauza nu prea frecventeaza Biserica, necunoscand importanta inegalabila a frecventarii Bisericii, care este ca si Corabia salvatoare a lui Noe din vremea potopului (Cititi, Facere Cap.6 si 7).

DESPRE BIBLIE SAU SFANTA SCRIPTURA

Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire. Astfel ca omul lui Dumnezeu sa fie bine pregatit pentru orice lucru bun" (2Timotei 3,16-17).

„Dar mai inainte de toate, trebuie sa stiti ca nici o proorocie a Scripturii nu se talcuieste dupa socotinta fiecaruia. Pentru ca niciodata proorocia nu s-a facut din voia omului, ci oamenii cei sfintii ai lui Dumnezeu au grait purtati fiind de Duhul Sfant" (2Petru 1, 20-21).

„...Trebuie sa se implineasca Scriptura, spusa de Duhul Sfant mai inainte, prin gura lui David, ..." (Fapte 1,16). „Duhul Domnului vorbeste prin mine si Cuvantul Lui este pe limba mea" (2Samuel 23,2).

„Dupa ce Dumnezeu mai inainte, ... a vorbit ... prin prooroci, in zilele acestea mai de pe urma ne-a vorbit noua prin Fiul, ... prin Care a facut si veacurile" (Evrei 1,1-2).

„... Tot a fost scris pentru invatatura noastra, pentru ca prin rabdarea si mangaierea pe care o dau Scripturile, sa avem nadejde" (Rom. 15,4).

Va urma

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page