Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

EUROPA ISLAMICA NE-A ÎNCHIS USA SCHENGEN ÎN NAS !

Ionut TENE


Noul ambasador olandez la Bucuresti, Stella Ronner-Grubacic, a declarat recent, cu ipocrizie, ca pozitia Olandei nu s-a schimbat in privinta aderarii Romaniei la Schengen. Perfid Olanda vrea un mini-Schengen doar pentru cei „alesi”, in urma atentatelor teroriste de la Paris. Acesta ar include Austria, Germania, Belgia, Luxemburg si Olanda si ar presupune infiintarea unor tabere pentru migranti in afara acestor frontiere, adica in tarile mai sarace din est: Ungaria, Cehia, Romania, Croatia sau Polonia. Cine vorbeste: Olanda a caror orase sunt deja musulmane? Primarul orasului Rotterdam, musulmanul Ahmed Aboutaleb, a fost dus de urgenta intr-un loc sigur, joi noaptea, dupa ce un vehicul suspect a fost gasit in apropiere de restaurantul unde cina. O echipa de interventii speciale a arestat trei barbati musulmani intr-un parc din apropiere. Orasul Rotterdam, desi in Olanda, este cu populatie majoritara musulmana, un model pentru viitoarea Europa islamica.

Semnalele de alarma in presa belgiana despre pericolul radicalizarii tineretului musulman din aceste cartiere „orientale” ale Bruxelles-ului au aparut mai demult. Hind Fraihi, o jurnalista belgiana de origine marocana, specializata in jurnalismul de investigatii, a devenit cunoscuta in presa din Flandra gratie unei serii de anchete intitulata „Undercover in Little Maroc”, aparuta in martie 2005 in publicatiile belgiene de limba flamanda Het Nieuwsblad si Het Volk. Hind Fraihi a adunat textele publicate in aceaste publicatii intr-o carte incendiara despre cum islamismul radical isi creaza propriile retele de influenta in chiar inima administrativa a Europei, in Bruxelles, in special in cartierul Molenbeek, denumit si „Micul Maroc”. Cartea se numeste “Sub acoperire in micul meu Maroc: in spatele usilor inchise ale islamismului radical din Belgia”, conform publicatiei Cotidianul.ro.

Hind Fraihi, marocanca de origine musulmana, a trait mai mult de doua luni in cartierul Molenbeek, deghizata in burka, pretinzand ca este o studenta la sociologie care vrea sa isi dea doctoratul cu o tema despre aspiratiile tinerilor musulmani din Molenbeek. Legenda ei a prins si a avut astfel ocazia sa ia interviuri tinerilor radicalizati din acest cartier. Ea a vrut sa constate pe baza de ancheta epirica daca zvonurile privind existenta unui focar tot mai mare de musulmani extremisti in Belgia sunt corecte sau nu. Rezultatul a fost socant. Majoritatea tinerilor intre 15 si 25 de ani spuneau ca visul lor era sa se antreneze cu arma in mana in tabere teroriste din Afaganistan sau Yemen si ca, daca li se va cere intr-o zi, sunt gata sa se arunce in aer in institutiile europene din Bruxelles. Potrivit lui Hind Fraihi, in Belgia, si in special la Bruxelles, exista diverse retele care recruteaza in mod activ voluntari pentru jihad. In plus, din interviurile ei a rezultat ca, in Molenbeek fenomenul islamizarii radicale a acestui cartier l-a trasformat intr-o enclava musulmana periculoasa pentru intreaga Belgie.

Soarta cartii ei a fost si mai socanta. In majoritatea librariilor a fost interzisa de autoritatile belgiene (majoritatea politica socialista). Sigur e o complicitate „in interes de serviciu”, intre securitatea belgiana si radicalii islamici. In Bruxelles, 25% din populatie este de origine arabo-musulmana. Impactul ei electoral (cel putin la alegerile locale) este urias. Fostul primar socialist al comunei Molenbeek, Philippe Moureaux (simpatizant in tinerete al comunismului stalinist) este responsabil de tolerarea timp de 20 de ani a radicalismului islamic, beneficiind de avantaje de pe urma acestei complicitati cu jihadistii in devenire. Voturi asigurate in fata altor contra-candidati. In schimb, Philippe Moureaux a tolerat crearea unei adevarate retele de distributii de ajutoare sociale (CPAS) dedicata special comunitatii musulmane: alocatiile familiale, locuintele sociale, ajutoarele de somaj.

Tot mai mult, Europa e reprezentata de fiefurile musulmane din Rotterdam, Molenbeek, Saint-Denis sau Andaluzia spaniola, unde se tranzactioneaza voturi pentru socialisti si neo-marxisti cu jihadistii islamisti contra liniste si siguranta. Europa multiculturala, toleranta si neo-marxista, sprijinita de fundatii „sorosiste”, nu e altceva decat un paravan pentru incurajarea si sprijinirea comunitatilor musulmane si jihadiste din Uniunea Europeana. Treptat bisericile crestine din Occident se inchid, iar locul lor e luat de numeroase moschei. Ateii prin agresivitatea, prostia si ignoranta lor de tip „Guevara”, nu face altceva decat sa contribuie la inlocuirea Crucii cu Semiluna in Europa. Batranul continent devine treptat un Califat islamist, iar poarta Schengen i se inchide mereu Romaniei in nas. Toti teroristii islamisti de la Paris erau cetateni europeni din spatiul Schengen, alti islamisti din Suedia sau Norvegia sunt liberi sa circule prin Europa, fara oprelisti, fiind considerati mai europeni decat romanii crestini, locuitori ai spatiului carpato-danubiano-pontic de 2000 de ani. Musulmanii conform mentalitatii guvernelor occidentale si a Bruxellului sunt mai „europeni” decat  romanii, care nu sunt primiti nici acum in Schengen, ca nu au indeplinit standarde de securitate. Ce ironie cinica dupa atentatele teroriste de la Paris?

Europa musulmana le inchide romanilor crestini si europeni, prin nastere si geografie, usa Schengen in nas. Poate a venit vremea ca sa nu mai batem la aceasa usa verde islamizata, ci sa o transformam intr-o poarta de protectie si siguranta in fata ofensivei musulmane europene occidentale. Romanii, in aceste conditii de respingere ipocrita ar trebui sa deschida poarta sufletului si politicii, spre alte spatii geografice din Europa, inspre crestini pasnici, ca si noi, care inca mai cred si promoveaza valorile europene. A venit vremea sa inchidem noi, pe dinlauntru, poarta Schengen unei Europe musulmane, reprezentate de Saint Denis, Molenbeek, Rotterdam sau Andaluzia, sa nu ne mai lasam umiliti de o Europa socialista care si-a tradat originile si radacinile crestine pentru a face loc Islamului fundamentalist. Ipocrizia lui Merkel, Hollande sau Junkers nu mai are limite: pentru ei refugiatii teroristi islamisti sunt mai buni europeni, decat romanii crestini, locuitorii milenari ai Europei. Azi, in Romania, vizita, ca turist, a unui cetatean belgian, francez, german sau olandez poate fi un real pericol pentru linistea noastra. Daca sub cetatenia olandeza, belgiana, franceza sau germana se ascunde un terorist islamist, o femeie kamikaze de la Paris, care vrea sa arunce metroul bucurestean in aer?

Dr. Ionut TENE
Cluj-Napoca
22 noiembrie 2015


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page