Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Scrisoare adresata Presedintelui Romaniei - Propuneri pentru redresarea anormalitatilor curente


Domnule Presedinte,

 Pe frontispiciul celei mai profesionale organizatii de Intelligence din lume, aflata pe Dolley Madison Ave, din McLean - Lengley, statul Virginia, se regasesc urmatoarele cuvinte: "Veti cunoaste adevarul, iar adevarul va va elibera - You shall know the truth and the truth shall make you  free."
Desi am dubii ca desele mele apeluri vor fi luate in consideratie - dovada cele trei scrisori de felicitare, una chiar in limba lui Goethe, adresate presedintelui Klaus Iohannis si ramase fara elementarul multumesc, imi permit sa va familiarizez cu unele adevaruri inconveniente:
 -Parlamentul Romaniei, cel mai stufos aparat legislativ din lume, este compus din 588 membri si are in dotare legiuni de zerodocti-agramati, iliterati, delicventi de drept comun si multe alte atribute asemanatoare, care reprezinta un blam nemeritat pentru TARA si poporul roman. Profesorul Tom Gallanger de la Universitatea Bradford din Anglia, sef al Department of Peace Studies a facut o remarca, dupa care in orice
tara civilizata din lume s-ar fi luat masuri in consecinta: "Parlamentul Romaniei arata mai mult ca o oficina a unor grupuri de interese de prada, bantuit de talhari decat un corp legislativ - The Romanian Parlament now looks more like the front office for predatory interest group than a
deliberate legislative body."  Tot referitor la aceasta institutie, renumitul profesor afirma ca blocheaza legislatia anticoruptie si incearca sa protejeze membrii lui, acuzati de fapte grave penale.
-Profesorul; George Ross, de la Colegiul Regal din Londra afirma ca "Romania cunoaste la aceasta ora stagnarea, promovarea mediocritatii si a coruptiei - a se vedea componenta Parlamentului. La aceasta ora, nimeni nu mai crede in nimic. Un popor care timp de peste 7 decenii a abandonat lumea civilizata a pierdut acum nu numai gustul democratiei, dar si sensul directiei si vointa de a se reface. Romanii au intrat intr-o faza de sinucidere colectiva; nimeni nu-i poate ajuta si nici nu vor sa fie ajutati."
 -Profesorul Walter E Williams de la George Mason University considera Romania "un Haiti al Europei."
 -Mark Hipp, militar cu o cariera stralucita pe multe teatre operationale, "consilier" al Departamentului de Stat al USA, care, cu ani in urma, s-a ocupat de formarea - antrenarea trupelor SPP din Romania, a spus: "Sunteti un popor simpatic dar va lipseste atitudinea de invingator si urmarirea interesului national."
Statele Unite ale Americii, la o populatie cifrata la 321.988.977, dispune de un aparat legislativ compus din 435 congressmani si 100 de senatori, deci inferior Romaniei, care dispune de 588 de... ... ....  Pastrand un elementar principiu matematic - aritmetic, Romania la 7% din populatia Americii, ar trebui sa aiba 7 senatori si 30 deputati ! Doar ca titlu informativ, statul Oregon cu o suprafata egala cu a Romaniei, dispune de 35 senatori si 70 de congressmani - deputati.
Stiu ca "In civilizatia noastra si sub forma noastra republicana de guvernamant, inteligenta este asa de mult onorata, incat nu este luata in considerare de oficiali - In our civilization, and under our republican form of government intelligence is so highly honored that is rewarded by exemption from the cares of office"- Ambrose Bierce, cer insistent reducerea numarului de parlamentari la nivelul existent in Statul Oregon si supunerea tuturor care se doresc factori decizionali, la un test de inteligenta IQ.
Pana sa vedem materializarea testului, va recomand insistent sa faceti uz de ceea ce Oliver Cromwell a aplicat la 20 Aprilie 1653, in discursul tinut in Camera Comunelor, si sa cereti desfiintarea Parlamentului, sub aceeasi formula: In the name of God, go !
 Nu in ultimul rand va supun atentiei faptul ca suntem singura minoritate din USA care are reprezentanti in Parlamentul Romaniei. Nu avem nevoie, domnule presedinte; avem DPPRP, avem Ambasade, Consulate etc... dar ce nu avem care sunt la curent, in cel mai mic amanunt, cu ceea ce se intampla in pretinsa comunitate romaneasca din afara granitelor Romaniei, care in afara antagonismului perfect in care traieste, nu s-a remarcat prin nimic palpabil, desi dispune de genii cerebrale pe care va sugerez sa la atrageti la treburile Cetatii, in sensul Aristotelic al expresiei. Debarasati-va de "purtatorii ilegali de creier."
 
 Cu deplina cordialitate,
 Dwight L Patton
 Anaheim, CA-USA
 www.clipa.com

P.S. Un ultim amanunt: In perioada premergatoare admiterii Romaniei in NATO, am trimis 96 de memorii, ocupantului Biroului Oval. Toate, dar absolut toate, au primit confirmare!!!
Cele 3 felicitari transmise dumneavoastra si mediatizate in presa, sunt in asteptarea elementarului multumesc.
 Schimbati-va consilierii, domnule presedinte. 


Scrisoarea a fost publicata si in "Occidentul Romanesc:
http://occidentul-romanesc.com/dwight-luchian-patton-parlamentul-romaniei-arata-ca-o-oficina-a-unor-grupuri-de-interese-de-prada-bantuit-de-talhari-decat-un-corp-legislativ/

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page