Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Invazia Barbarilor


10 teze

1. Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana, Europa Centrala, e Pamantul fagaduintei pentru afro-asiaticii dezorientati si disperati, dupa ce Lagarul ortodoxo-comunist si proiectul neoliberal-capitalist au esuat lamentabil.

2. Un milion de mahomedani si idolatri vin 2015 in Germania, nu in Rusia, Anglia/USA. Internationala comunista, Solidaritatea socialista, ca si egalitatea, speranta in bunastarea, progresul neoliberal au disparut fara urme.

3. „German“ inseamna de 1.000 de ani, demnitatea crestinului, civitas Romana, civitas humana, nu absurdul national, socialist. Umanismul Sfantul Imperiu Roman e mereu prezent in subconstientul celor dezmosteniti de soarta.

4. Dar dupa razboaie mondiale, o ocupatie militara si reeducarea cu larg caracter de masa, nemtilor li se baga mereu bete in roata: Ucraina, NSA/CIA, euro, Grecia, FIFA, carnati cancerigeni, gaze VW, refugiati. Ce urmeaza?

5. Rezultatul acestor crize: USA a creat o zona militara tampon de la Baltica la Marea Neagra pentru a submina apropierea ruso-germana si a organizat haosul controlat actual in Ucraina, Orientul Apropiat, din aceleasi considerente.

6. Vestgermanii, „grasi si impotenti“ (Churchill), suporta. Indobitociti de nazisti, ruso-comunisti, cei din est, PEGIDA protesteaza, nu vor sa mai inghita inca o reeducarea, cea anglo-americana plus „presa mincinoasa“ (Lügenpresse).

7. Refugiatii afro-asiatici cauta un loc de viata unde sunt respectate standardelor de civilizatie (Decalogul judaico-crestin in limbaj secularizat), care in vremea razboiului rece erau calcate in picioare pretutindeni in numele Progresului.

8. Evreii privesc cu ingrijorare invazia semilunei si recrudescenta credintei in Germania, Europa Centrala, pentru ca cea mulsulmana o redesteapta pe cea crestina amortita de bunastarea artificiala oferita de USA si URSS pana 1989.

9. Invazia mai ales a musulmanilor in Germania, Europa Centrala, Franta a schimbat deja paradigmele politice interne si internationale postbelice in sensul definit de Hegel:  List der Vernunft - Ratiunea e (mai) subtila (decat credem).

10. In ciuda tuturora, daca omul este cel mai pretios, atunci economia si armata germana, europeana nu au decat sa salute venirea tinerilor refugiati, care vor dinamiza o societate imbatranita cu o populatie in scadere.

www.viorel-roman.ro
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page