Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Ambasada SUA anunta începerea programului Loteria Vizelor pentru anul 2017


Ambasada Statelor Unite ale Americii anunta inceperea programului Loteria Vizelor (Diversity Visa - DV) pentru anul 2017, prin intermediul caruia persoanele care indeplinesc cerinte simple, dar stricte de calificare pot obtine vize de rezidenta permanenta in Statele Unite.
 "Inregistrarile pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic in perioada care incepe joi, 1 octombrie 2015, la ora 12,00 PM, ora de vara a Coastei de Est, si se incheie marti, 3 noiembrie 2015, la ora 12,00 PM, ora de iarna a Coastei de Est. Inregistrarile pe hartie nu sunt acceptate. Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este www.dvlottery.state.gov. Nicio inregistrare nu va fi acceptata dupa orele 12,00 PM, ora de iarna a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015, indiferent de intarzierile cauzate de sistem in perioada de inregistrare", precizeaza un comunicat al ambasadei remis, joi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, legea permite o singura inregistrare de persoana. Cei care trimit mai mult de o inregistrare de persoana vor fi descalificati.

Ambasada aminteste ca participarea la program este gratuita si avertizeaza ca orice intermediari sau alte persoane care ofera asistenta pentru a pregati o cerere de participare o fac fara autorizarea sau consimtamantul Guvernului SUA.

"Inregistrarile conforme cu cerintele de participare vor rezulta in emiterea unui ecran cu o pagina de confirmare care contine numele si numarul de confirmare al participantului, pagina care va trebui tiparita. Aceasta pagina de confirmare va furniza informatii pe care participantul va trebui sa le foloseasca pentru a verifica electronic statutul inregistrarii sale. (...) Numai participantii care au informatiile de confirmare vor putea verifica statutul inregistrarii lor iar in cazul selectionarii lor vor putea primi instructiuni despre solicitarea vizei si programarea interviului de viza", explica ambasada.

Sursa citata mentioneaza ca toti participantii la program, indiferent daca au fost selectionati sau nu, pot sa verifice statutul solicitarii lor pe pagina de internet Entrant Status Check la www.dvlottery.state.gov, aceasta fiind, de altfel, si singura modalitate prin care castigatorii din cadrul programului de loterie vor fi instiintati despre selectionarea lor in programul DV-2017.

AGERPRES/(AS — autor: Catalin Alexandru, editor: Florin Marin)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page