Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Ambasadorul George Cristian Maior, la întâlnirea cu presedintele CCIR: „Dezvoltarea relatiilor economice dintre România si SUA este o prioritate a mandatului meu”

2 octombrie 2015

 
Joi, 1 octombrie 2015, ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, s-a intalnit cu presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, cu ocazia vizitei pe care o delegatie condusa de acesta o efectueaza la Washington.
Ambasadorul George Cristian Maior a aratat ca dezvoltarea relatiilor economice dintre Romania si SUA este una dintre prioritatile mandatului sau, apreciind ca nivelul de cooperare dintre cele doua tari poate fi ridicat prin sporirea investitiilor si cresterea volumului schimburilor comerciale.
“Trebuie sa atragem noi parteneri economici si noi investitii in Romania. De asemenea, trebuie sa incepem sa exportam mai mult in SUA. Sa fructificam potentialul economic pe care il are o economie puternica, cum este cea a Statelor Unite ale Americii”, a declarat ambasadorul George Maior.
O misiune economica organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Bursa de Valori Bucuresti a inceput miercuri, 30 septembrie 2015, o vizita in Washington DC. Din delegatia condusa de presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, fac parte reprezentanti ai unor companii importante din Romania din domeniile energiei, transporturilor si turismului si oficiali guvernamentali din ministerele Energiei si Transporturilor.

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page