Ambasada României în SUA - Comunicat de presa

30 septembrie 2015

Ambasada Romaniei in SUA, gazda unei misiuni economice a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Miercuri, 30 octombrie 2015, la Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii, o delegatie a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei s-a intalnit cu reprezentantii unor companii americane din diverse domenii. Intalnirea face parte dintr-un program de atragere de noi parteneri si de investitii straine in Romania, precum si de promovare a mediului de afaceri din tara noastra.
In acest sens, o misiune economica organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Bursa de Valori Bucuresti a inceput o vizita in Washington DC. Din delegatia condusa de presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban, fac parte reprezentanti ai unor companii importante din Romania din domeniile energiei, transporturilor si turismului si oficiali guvernamentali din ministerele Energiei si Transporturilor.
Delegatia romana a mai avut intalniri la Washington cu potentiali parteneri economici, cu reprezentanti de organizatii si agentii guvernamentale americane, printre care  Departamentul Comertului, Camera de Comert  a SUA, Agentia de Comert si Dezvoltare (USTDA), precum si cu American-Romanian Business Council (AMRO).
Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Bursa de Valori Bucuresti organizeaza, in perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015, o misiune economica in Statele Unite ale Americii, la New York si Washington DC.

Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii