Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

``Nu este sfârsitul lumii``, a declarat Halep dupa eliminarea de la Roland Garros


''Nu este sfarsitul lumii'', a declarat Simona Halep, finalista anul trecut si cap de serie nr. 3 anul acesta, dupa ce a fost eliminata de croata Mirjana Lucic-Baroni (7-5, 6-1), in turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.
 ''Ea a jucat bine, a lovit foarte puternic mingea inca din debutul meciului. Eu nu mi-am putut face jocul meu. A fost mai buna decat mine si merita sa castige. Ii doresc mult noroc in continuare. Nu am simtit jocul, nu aveam senzatiile bune. Am vrut probabil sa lovesc prea tare si asta nu convine stilului meu. Trebuia sa simt, sa creez jocul. Nu am putut intoarce situatia. Am facut tot ce am putut sa fac. Nu puteam da mai mult. Nu eram pregatita sa joc pe zgura. Trebuie sa accept acest lucru si sa trecem mai departe. Nu este sfarsitul lumii'', a declarat Simona Halep.

''Continui sa invat. Nu este simplu sa gestionezi o astfel de situatie, dar nu am o asteptare speciala cand incep un turneu. Vreau doar sa joc. Se intampla sa pierzi in primul sau al doilea tur. Voi analiza ce s-a intamplat, insa ma simt bine. Nu simt o emotie deosebita. Am mai putina presiune acum decat inaintea meciului. Este un punct bun pentru ca m-am relaxat, pot chiar sa zambesc. Nu mai am ce sa fac la Paris, am pierdut totul'', a adaugat jucatoarea romanca, citata de L'Equipe.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu)


Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page