Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

ELIBERATI POSTUL, VINE FINA !

    Traiasca unitatea de monolit a Partidului Social(ist) Democrat !

Ceausescu&Co. ar fi mandri de asemenea urmasi. Pe final, n-a tinut ca suta de lei si atunci a fost debarcat. Trebuia sa vina noua garnitura de lupi tineri, dornici de averi fara numar. Nu s-au incurcat in detalii. L-au executat pe al batran de Craciun. Tocmai pentru a arata ca noul front e constituit tot din atei, fara niciun Dumnezeu. Jaf la drumul mare !
     Boborul s-a dezmeticit pentru o clipa, dar prin mijloace specifice, manipulare grobiana, santaj, mituire, aducerea constiintei proletariatului din Valea Jiului pentru plantarea panselutelor pe locul unde golanii strigasera cateva luni bune: Jos comunismul !
Auzi indrazneala !?! Ce a urmat se stie. Devalizarea tarii fara pic de jena .
Cand a aparut intrusul Emil, sobolanii rosii au iesit la atac frontal !... L-au neutralizat cu aceleasi metode minieresti. A fost liniste pana in ziua de azi.
S-au infiltrat si pe Stanga si pe Dreapta si dai viteza ! La hotii !... Inclusiv din fondurile europene alocate Romaniei pentru dezvoltare. Mai ales dupa reusita implantarii lui Basescu pe Dreapta, circul social-democrat a fost perfect. Cu PDL in coada ! Aceeasi Marie sub acoperire.
Dupa ultimele alegeri, cu final neprevazut nici de mama Omida, socialistii au simtit ca le fuge pamantul de sub picioare !
 Le-ar fi convenit ca Dreapta sa fie dezbinata, ca sa poata domina totul ! Nu au reusit. Nu le-a ramas decat diversiunea cu trimiteri la anumite persoane din componenta Dreptei. Compromise si pe cale de a fi epurate.
Asa cum am prevazut, turma de sobolani a trecut la anihilarea lui Johannis. Numai ca neamtul nu e Emil Constantinescu. Are ceva experienta in politica damboviteana. Plus consilieri. Interni si externi. Contrataca scurt, la obiect, fara explicatii inutile à la Basescu (marele sobolan acoperit, infiltrat pe Dreapta).
Referendumul de demitere a lui Basescu nu a fost fraudat ! E drept, s-au produs ceva nereguli in plan local, fara a influenta in vreun fel rezultatul general. Pentru asta e condamnat, de fapt, Dragnea, desi ai lui sustin ca pentru ca a indemnat lumea sa voteze ! Manipulari tipic pesediste.
Basescu a fost demis prin vointa populara ! Lucrul asta se vede si mai bine acum, cand ies la suprafata hotiile, numarul dosarelor penale inmultindu-se cu fiecare zi pe numele fostului „sef de stat” si a ciracilor sai. La concurenta cu cele ale actualilor si fostilor guvernanti.
Presiunea strazii (opinia publica) e tot mai mare ! Pe fondul asta, sobolanii de toate culorile dau din colt in colt. S-ar retrage in paduri, dar Nastase&Co au avut grija sa nu prea mai existe ! In schimb, vad ca au inceput sa faca gropi de gunoi in varf de munte ! La Pojorata.

Guvernul de cumetrie rezista, rezista, rezista ! Doar suntem singura tara din UE care are in fruntea guvernului un plagiator si jumatate cu ministri penali ! Ultima mutare. Nasul / Martorul Dragnea pleaca din guvern si este inlocuit cu fina !  Varul de la Justitie joaca batuta pe loc ! Socrul se piteste prin tufisuri, doar-doar nu l-or vedea organele !...

Ali Baba - mic copil !...
Parlamentul ilegitim cauta sa-si puna la adapost penalii. Din ce in ce mai multi ! Tupeul parlamentarilor depaseste orice limita. In timp ce au refuzat, in prima faza, dublarea alocatiilor de 40 de lei pentru copii, voteaza in corpore, tacit (!), crearea pensiilor pentru inactivitatea de parlamentar ! Asa cum va trece si ordonanta cu iertarea traseistilor !
Mai nou sobolanii negociaza ca viitorul Parlament sa fie la fel de umflat (330 deputati si 126 senatori) ! Nu mai au pic de rusine ! Parca boborul hotarase 300. De toti. Ce mai conteaza cetateanul in ochii rapandulelor politice ?
Retelele de tip mafiot foarte bine organizate au mari influente in mass media tabloidizata. Basescu, care se da in stamba cotidian, a devenit portdrapelul sobolanilor. ?????????? e pe toate canalele mass media ! B1, A3 si RTV sunt in linia I. Acum, se vede cat de minutios si-au pregatit „socialistii”, in cei 25 de ani, aparatul manipulator.
„Licheaua” (!? - apud Basescu) Johannis a tacut sa vada ce le poate pielea. Acum le arata public adevarata fata. Pas cu pas ! Curatenia clasei politice, si nu numai, trebuie continuata cu viteza mai mare. Dragnea demisioneaza si din functiile politice pentru ca stie ce urmeaza !?! Ghinion !...
Unde credibilitate nu e, nimic nu e !


Scurtisime (via lelea Safta)
 
Bordel inchis de inspectorii OPC din cauza ca multe femei erau stricate.
Daniela Crudu va conduce Institutul Cultural Roman, Filiala Dubai.
Politia simplifica procedurile: soferii din Telorman, Vaslui si Zalau vor avea alcoolemia trecuta in permisul auto.
Cel mai tanar revolutionar din '89 s-a nascut ieri la maternitatea Giulesti.
Inexplicabil! Un locuitor din Harghita s-a trezit intr-o dimineata vorbind romaneste.
Romania e singura tara din UE in care premierul da ordonante de urgenta ca sa-si regleze problema doctoratului.
Cand traversez strada, pisica neagra scuipa de trei ori peste umarul stang.
In rest, e bineeeee !


Toate bune,


Sergiu Gabureac
VIZITATI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
gsm_as@yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucuresti - 39
Informatia, o problema ?
O rezolvam impreuna.
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page