Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa - Eugen Tomac solicita Ministerului Afacerilor Externe clarificarea de urgenta a motivelor interdictiei de intrare în Ucraina a domnului Mircea Druc


Deputatul Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, a condamnat luni decizia statului ucrainean de a interzice intrarea pe teritoriul sau a domnului Mircea Druc, fost prim-ministru al Republicii Moldova. „Domnul Mircea Druc este cetatean roman, un promotor activ, de cateva decenii, al drepturilor romanilor de peste hotare si al libertatilor fundamentale ale omului. Este inacceptabil sa impui interdictie, fara un motiv intemeiat, unui om care nu a vrut decat sa participe la un eveniment cultural la Cernauti”, a declarat Eugen Tomac.

Presedintele PMP solicita Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti sa initieze de urgenta demersurile necesare pentru clarificarea motivelor pentru care domnul Mircea Druc are interdictie de a intra pe teritoriul statului vecin. „Romania este un partener de incredere al Ucrainei, fata de care si-a demonstrat respectul. Sper ca statul ucrainean, in numele principiilor fundamentale ale democratiei, isi va revizui pozitia si aceasta situatie nefireasca va fi remediata in cel mai scurt timp”, a mai afirmat Eugen Tomac.

 11 mai 2015
Birou Parlamentar
Deputat
Eugen Tomac

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page