Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Razvan Burleanu (presedintele FRF): Am realizat în acest an ceea ce nu s-a facut niciodata în fotbalul românesc


Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a afirmat, luni, in Adunarea Generala a forului national ca in anul care a trecut de cand noua echipa se afla la conducerea FRF a realizat ceea ce nu s-a facut niciodata in fotbalul romanesc.
 Foto: (c) Simion MECHNO / AGERPRES FOTO

''Am realizat in perioada de cand sunt la conducerea FRF ceea ce nu s-a facut niciodata in fotbalul romanesc. Am atras sponsori importanti, la FRF nu se mai vine cu plicuri, ci cu proiecte. Dorim calificarea echipei nationale la turneele finale din 2016, 2018 si 2020'', a spus Burleanu in fata Adunarii Generale a FRF, al carei scop principal este, dupa cum a precizat, prezentarea planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania in perioada 2015-2020.

Adunarea Generala a FRF se desfasoara statutar, cu participarea a 184 de membri din totalul de 236.

Angel Maria Villar, vicepresedinte UEFA si presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, a felicitat echipa nationala pentru succesul cu Feroe (1-0), din preliminariile EURO 2016, si si-a exprimat disponibilitatea de a colabora cu conducerea FRF, cum a facut-o si in trecut.

''Va felicit pentru ca transpuneti in practica cuvintele responsabilitate, curaj, daruire, pasiune, respect, viziune. Va salut din partea presedintelui Platini (Michel Platini, presedintele UEFA, n. red.) si va felicit pentru victoria cu Feroe (Villar a fost la meci, n. red.). A fost o partida dificila. Intalnirile cu echipele mici, care nu mai sunt asa de mici, sunt cele mai grele. Va urez sa va calificati la turneul final'', a declarat Villar.

''M-am dedicat acestui fenomen trup si suflet de la varsta de 9 ani. Am jucat in Romania cu Athletic Bilbao si cu nationala Spaniei si cunosc bine fotbalul din aceasta tara'', a mai spus Villar, care a amintit colaborarea buna cu Mircea Pascu si Mircea Sandu, fosti presedinti ai FRF, si si-a oferit colaborarea actualei echipe de conducere, careia i-a urat mult succes.

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Alin Petrache, a subliniat in cuvantul sau ca ''sportul in general si fotbalul traverseaza o perioada cu destule probleme. Putine discipline sportive au scos oamenii in strada, dar fotbalul a reusit sa faca acest lucru''. Presedintele forului olimpic national a urcat succes echipei nationale la urmatoarele calificari.

Capitanul nationalei de fotbal, Razvan Rat, s-a referit la partida cu Feroe, evidentiind faptul ca lucrul cel mai important este castigarea celor trei puncte.

''Asa cum a spus d-l Villar, jocurile contra echipelor mici sunt cele mai dificile. Nu am beneficiat de cel mai bun gazon cu Feroe, dar cel mai important e rezultatul si faptul ca am obtinut trei puncte pentru calificarea dorita de toata lumea'', a precizat Rat.

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, nu a mai ajuns la Adunarea Generala a FRF, desi organizatorii anuntasera ca va participa.

AGERPRES (A — autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Tenea)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page