Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Asociatia Românilor din Italia (ARI) continua campania de ajutorare

 Asociatia Romanilor din Italia (ARI) continua campania de ajutorare a familiilor nevoiase din Vrancea. De aceasta data, ARI impreuna cu partenerii sai a organizat cea de-a douasprezecea misiune umanitara adresata copiilor si adultilor din localitatile Urechesti si Popesti, din judetul Vrancea.
Presedintele ARI, Eugen Terteleac a profitat de ocazie pentru a adresa un indemn tututor romanilor: ”Rog romanii de pretutindeni sa fie deschisi acestui tip de actiuni. Ii invitam pe toti cei care pot sprijini astfel de misiuni umanitare sa contribuie, dupa posibilitati deoarece multe persoane au nevoie de ajutorul nostru. Gestul de absoluta implinire sufleteasca este acela de a darui, indiferent daca vorbim de lucruri materiale sau spirituale. Nimic nu se compara cu zambetul sau imbratisarea primita de la un copilas in schimbul darului oferit. Va indemnam sa faceti si dumneavoastra astfel de gesturi, daruiti oricat de putin si veti ramane surprinsi de emotia traita.”
Toate ajutoarele au fost stranse in Italia de catre voluntarii Asociatiei Romanilor din Italia, de la membrii ARI si de la alti parteneri italieni. Totodata toate aceste bunuri au fost verificate de voluntarii ARI in ideea de a darui copiilor din Romania bunuri de calitate.
”Daca vom reusi prin actiunilor noastre, sa sadim aceasta dorinta de a face voluntariat si sa convingem si alte persoane sa faca asemenea gesturi, astfel de comunicate de presa nu vor mai exista. Nu vrem sa ne promovam activitatea, insa ne dorim sa fim un exemplu de urmat si pentru alte organizatii din Italia si din alte tari. Chiar mai mult, vreau sa va spun ca asociatia noastra este deschisa colaborarii cu alte organizatii, interesate sa sprijine persoanele nevoiase atat din Romania cat si din Italia. De douasprezece ori, in decursul ultimilor ani, Asociatia Romanilor din Italia a reusit sa bucure mii de copii din Romania si va continua sa faca acest lucru. Urmatorea misiune umanitara este programata in perioada iunie-iulie 2015, insa deocamdata dorim sa multumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei campanii in mod special: doamnei Monica Petrica si magazinului romanesc LA STRADA, doamnei Silvia Danila - partener CCIRO Italia, domnului Valentin Manolescu - AutoVip, multumim Dacia tv si CCIRO Italia. Nu in ultimul rand, as vrea sa multumesc celor doi primari, domnului Nistor Bratosin din comuna Urechesti si domnului Nicolae Ciocanel din comuna Popesti pentru entuziasmul cu care au sprijinit actiunea asociatiei noastre.” a adaugat pesedintele ARI, Eugen Terteleac.
Video:  https://www.youtube.com/watch?v=yve5Hku5T7M&feature=youtu.be
Biroul de presa ARI

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page