Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

FESTIVALUL SI CENACLUL ECRANIZARILOR LITERARE

        proiect desfasurand gale anuale si activitati permanente pe centre de promovare internet, organizat de

GRUPUL ROMAN DE PRESA SI INITIATIVA CIVICA

PENTRU SLUJIREA LIMBII ROMANE IN UNITATE DE SIMTIRE NATIONALA

 
presedintele                                                                                                                 rsvp:04 0722578642 ; leuc@upcmail.ro

 

INVITATIE

la sedinta cenaclului de ecranizari din 19 MARTIE 2015

Va invitam joi 19 martie la orele 11 in sala mica de proiectii a Uniunii Cineastilor din Romania (Cinematograful Studio-bd. Magheru sau intrarea din str. Mendeleev 28-30), la noua intrunire a cenaclului.

 Se va continua discutarea sinopsisurilor din website-urile de Forum -Atelier ce se pot accesa la adresa: http://screenplayfestivalro.falezedepiatra.net/forum-atelier sau prin linkurile generale din portalul www.cartesiarte.ro , John Gostin si Elena Badic-Mircea raportand despre etapele in care se afla cele discutate .

Nicolae Iliescu va prezenta noi sugestii privind  proze demne de ecranizat, Denis Dinulescu va prezenta subiecte extrase din propriile sale carti.

Marina Roman si Ion Bucheru vor infatisa demersurile privind obtinerea drepturilor de difuzare necomerciala a cat mai multor ecranizari, iar Vasile Neagoe cele privind conditiile sponsorizarilor pe anul in curs.

In partea a doua a sedintei va fi proiectata pe ecran forma definitivata a site-urilor internet pe care se desfasoara concomitent, in mediul virtual, lucrarile cenaclului nostru. Pentru a va face o idee, puteti accesa inca dinainte, intrand pe portalul nostru www.cartesiarte.ro si dand click pe sigla „CINELITERATURA” din centrul paginii principale. De aici, va amintim ca, butonand, se pot accesa, celelate componente virtuale ale recentei constructii internet pe care am realizat-o: PAGINA PRINCIPALA „CINELITERATURA”; FORUMUL-ATELIER; SALA DE CLUB-CINEMA; PAGINA FACEBOOK a Festivalului, Pagina TWITTER a Festivalului, Pagina GOOGLE + a Festivalului si Pagina PINTEREST a Festivalului.
Corneliu LEU
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page