Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Fost consilier al lui Putin: Complotul generalilor la Kremlin. Putin va fi trimis la „odihna”


Rusia va fi supusa unor schimbari radicale la varful conducerii statului, sustine fostul consilier al lui Putin si cercetator la Cato Institute din Washington, Andrei Illarionov, potrivit blogului sau citat de Kanal24. Illarionov afirma ca premierul rus Dmitri Medvedev va fi inlocuit de Serghei Ivanov, iar Vladimir Putin va fi trimis la „odihna", scrie Oleg Cojocaru pe http://www.paginaderusia.ro, preluat de Romanian Global News.

„Partidul sangelui a suferit pierderi grele si se retrage de pe toate fronturile"- scrie Illarionov, adaugand ca aceste evenimente vor fi denumite „complotul generalilor".

Potrivit expertului, Serghei Ivanov (seful administratiei Putin, general in rezerva), care este disparut de pe 27 februarie, a reaparut in public incheind o alianta cu Biserica Ortodoxa Rusa, sau cel putin sa asigure pozitia ei neutra.

Nikolai Patrusev (secretar al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, general de armata) la o reuniune a Consiliului de Securitate de la Pyatigorsk a acceptat demisia lui Ramzan Kadirov, presedintele Ceceniei.

Konstantin Remciukov (vicepresedinte al Camerei Publice al orasului Moscova) a anuntat iminenta demisie a lui Igor Secin (presedinte al „Rosneft").

Potrivit lui Illarionov, este posibil ca si demisia lui Vladimir Kolokoltev, ministrul de Interne sa fi fost deja aranjata.

„Cu alte cuvinte, ministerele de forta si sprijinul financiar al „liderului national" pare sa fi fost blocate", – spune fostul consilier.

Acesta sustine ca nu crede ca Putin va reaparea prea repede in public.
Sursa: Romanian Global News
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page