Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

COMUNICAT DE PRESA

 
Cluburile Studentesti Liberale au devenit membru observator al European Democrat Students, organizatia de studenti afiliata Partidului Popular European
 
 
Incepand cu 28 februarie a.c., Cluburile Studentesti Liberale, organizatia de studenti a Partidului National Liberal, este oficial membru observator al European Democrat Students, organizatia de studenti afiliata Partidului Popular European. Decizia a fost luata in cadrul Consiliului EDS care s-a reunit la Bruxelles, in perioada 28 februarie – 1 martie a.c., cu ocazia organizarii ?colii de iarna a EDS intitulate „The digital century”.
 
Echipa din partea Cluburilor Studentesti Liberale care a participat la intregul proces de aderare a fost formata din Claudia Benchescu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale si Victor Ionescu, vicepresedinte al Tineretului National Liberal pentru relatii externe,  cat si din cei care au participat in cadrul evenimentelor EDS de pana acum si anume Theodor Florin Pantilimonescu, Paul Adrian Craciun, Alexandru Dobre si Diana Nicolae.
 
Cluburile Studentesti Liberale au participat initial in calitate de invitat la evenimentele organizate de European Democrat Students, in urma aderarii Partidului National Liberal la PPE, familia europeana formata din partide de centru – dreapta. Timp de un an, CSL Romania va detine statutul de membru observator al EDS, in urma acestei perioade Cluburile Studentesti Liberale intrunind conditiile necesare de aderare in calitate de membru deplin.
 
Calitatea de membru observator al European Democrat Students ne aduce mai aproape de valorile de centru – dreapta si de parcursul nostru european ca si organizatie de studenti a PNL. Vom apara si promova atat la nivel national, cat si la nivel extern valorile celor din familia popularilor europeni. In aceeasi masura, ne vom implica in evenimentele organizate
 
 
la nivel european de EDS, cat si in activitatile viitoare pe care vom avea sansa sa le desfasuram. Incepem un nou drum alaturi de cea mai puternica familie politica din Europa. – a declarat Claudia Benchescu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale.
 
 
1 martie 2015
                                                                                                Claudia Benchescu
                                                         Presedintele Cluburilor Studentesti Liberale
 
                                                                                                Victor Ionescu
                                                             Vicepresedinte TNL pentru relatii externe 
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page