Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Întâlnirea liberalilor în Germania

 
            In cadrul vizitei oficiale din Germania, programata in perioada 1-6 martie, a avut loc si intalnirea delegatiei PNL cu membrii cluburilor liberale din Germania.
            In cadrul acestei intruniri, la care au participat aproximativ 100 de membri liberali, s-au discutat subiecte privind reorganizarea filialei PNL, noul program pentru guvernare propus de PNL, lansat recent, precum si proiectul Legii privind votul prin corespondenta, pe care partidul a anuntat ca il va sustine in continuare.
            Alina Gorghiu, copresedintele PNL a transmis un mesaj special pentru liberalii prezenti la intalnire: "Stim astazi ca independenta, unitatea nationala, modernizarea Romaniei au fost realizate de Bratieni. Ce nu trebuie sa uitam este ca Bratienii au avut un proiect pentru Romania pe care l-au urmat facand, adeseori, sacrificii politice majore. Va indemn sa ramanem apropiati de acesta traditie istorica de care eu, personal, sunt mandra. Ne-am unit nu pentru a fi, ci pentru a face lucruri importante pentru Romania!"
            Membrii delegati ai PNL Diaspora, printre care se numara si copresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu, vicepresedintele PNL, Florin Alexe si vicepresedintele TNL, Rares Ferdean au promovat in fata colegilor proiectul programului politic propus de PNL pentru guvernare.
            Astfel, copresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu, a precizat ca, in acest program, se regasesc foarte multe idei propuse de echipa PNL Diaspora si ca programul de guvernare se va dovedi a fi unul viabil.
            Florin Alexe, vicepresedintele PNL, responsabil cu organizatiile speciale, membru delegat la intalnire, a subliniat importanta unei legaturi stranse intre filialele liberale din Germania si Partidul National Liberal: "Vrem ca PNL sa reprezinte o punte de legatura solida si permanenta intre romanii din tara si romanii din strainatate."
            De asemenea, s-a subliniat importanta reorganizarii filialei PNL in Germania si relationarea cat mai corecta cu comunitatile de romani.
            Un alt subiect abordat a fost cel al votului prin corespondenta, iar delegatia liberala a tinut sa precizeze ca Partidul National Liberal, prin parlamentarii sai, va sprijini, in continuare, acest proiect de lege.
            In viitor, urmeaza sa fie stabilite si alte intalniri cu privire la consolidarea relatiilor politice dintre cluburile liberale.

                               BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page