Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Fotbal american: New England Patriots a câstigat a 49-a editie a Super Bowl-ului


Echipa New England Patriots a castigat cea de-a 49-a editie a Super Bowl-ului, marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), invingand cu scorul de 28-24 formatia Seattle Seahawks, detinatoarea trofeului, duminica, pe stadionul Universitatii Phoenix din Glendale (Arizona).
 Foto: (c) USA TODAY Sports/Kirby Lee

"Patriotii" au reusit sa revina in joc dupa ce au fost condusi cu o diferenta de 10 puncte in ultima parte a meciului, trecandu-si in palmares cel de-al patrulea titlu de campioni ai NFL, dupa cele cucerite in 2001, 2003 si 2004.

Titlul de MVP (Most Valuable Player) al finalei i-a revenit, pentru a treia oara in cariera, lui Tom Brady (37 ani), emblematicul "quarterback" al lui New England Patriots, participant la toate cele patru succese ale echipei sale, care a reusit sa-i egaleze cu aceasta ocazie pe legendarii Joe Montana si Terry Bradshaw, singurii jucatori care au mai ridicat pana acum de patru ori prestigiosul trofeu.

In pauza meciului, atmosfera a fost intretinuta de cunoscuta cantareata americana Katy Perry, care a interpretat cu aceasta ocazie cele mai mari succese ale ale sale, intre care si "I Kissed a Girl", acompaniata la chitara de Lenny Kravitz.
Super Bowl-ul a fost urmarit de 65.000 de spectatori aflati in tribune si de aproximativ 110 milioane de telespectatori.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Tenea)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page