Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa - Victor Ponta demonstreaza ca nu a înteles nimic din rezultatul alegerilor prezidentiale

  
          PNL Diaspora dezaproba im termenii cei mai duri numirea fostului Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, in functia de secretar de stat la Ministerul Culturii.
          Dorim sa reamintim opiniei publice faptul ca Stanoevici se numara printre principalii vinovati ai esecului organizarii sectiilor de votare din strainatate, motiv pentru care a si fost remaniat in urma cu aproximativ o luna. De asemenea, domnia sa a afisat o atitudine constant aroganta la adresa romanilor din Diaspora care doreau sa voteze.
          Consideram inacceptabil faptul ca, la numai cateva saptamani dupa ce un ministru este remaniat pe motiv de incompetenta si conduita inadecvata cu functia pe care o ocupa, aceiasi persoana sa fie numita intr-o alta demnitate publica, asa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De asemenea, maniera aleasa de Victor Pota pentru a-l reintroduce pe Stanoevici in Guvern – vineri seara, la adapostul ultimelor minute de program – este exponentiala pentru stilul abject in care PSD intelege sa conduca executivul.
          Cu cateva zile in urma, premierul Ponta lansa un apel in care cerea romanilor sa ii acorde timpul necesar pentru a intelege cu ce anume a gresit si care sunt cauzele uriasului vot de blam primit in 16 noiembrie. Iata ca nici nu s-a uscat bine cerneala pe documentul respectiv, ca domnia sa realizeaza un alt act de mare dispret la adresa tuturor romanilor si renumeste intr-o demnitate publica pe una dintre cele mai triste figuri asociate cu alegerile pierdute rusinos de catre regimul sau. Prin acest gest, consideram ca Victor Ponta ne demonstreaza tuturor ca nu este capabil de autocritica si ca nu va putea intelege niciodata nimic din propriile greseli. Pe cale de consecinta, noi, PNL Diaspora, cerem inca o data demisia de urgenta a acestui guvern care pare ca uraste romanii din ce in ce mai mult, a declarat coresedintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.
 
BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA
     Departamentul de Analiza Politica si Comunicare PNL
comunicare@pnl.ro
2015-01-17 11:17:39

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page