Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

NOTA REDACTIEI


Dupa peste 20 de ani de activitate voluntara, perioada in care fara falsa modestie am cheltuit marea majoritate a resurselor financiare proprii, revista poate fi lecturata pe site-ul electronic www.clipa.com.
Deja ne putem bucura de de sosirea unor reactii pozitive tocmai din frumosul, cochetul si  pitorescul oras Tg. Mures, de unde doamna Stefania Pergel, dupa lecturarea numarului 1155,  "apreciaza stilul, gradul de cultura, limpezimea ideilor, complexitatea revistei si multitudinea de sfaturi de o pertinenta aparte."
Din nefericire, asa dupa cum bine stiti, orice activitate- inclusiv cea electronica, desfasurata in cyberspace- genereaza o sumedenie de cheltuieli, care nu pot fi suportate la nesfarsit de editorii revistei. Zecile de mii de persoane care lectureaza saptamanal in mod gratuit revista, daca doresc continuarea activitatii ar trebui sa-si aduca o modesta contributie. Nu putem continua Sine Die, fara sprijin comunitar, care, din nefericire, a lipsit timp de peste 20 de ani.
Deocamdata acest deziderat a fost realizat numai de domnul George Tanasescu din Baltimore, statul Maryland - USA, care desi la o varsta inaintata a tinut sa sprijine activitatea acestei "redute romanesti din America" si de Domnul Ardases Gazmararian din California.

Redactia

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page