Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Iohannis, mesaj de Anul Nou: As vrea ca 2015 sa fie începutul acelei Românii a normalitatii


Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care afirma ca isi doreste ca anul urmator sa fie inceputul Romaniei normalitatii.
Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

"Dragi romani din tara si din strainatate, incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate. Si o vom face impreuna. De sarbatori suntem mai buni unii cu altii. Avem mai mult timp pentru cei care trec prin greutati. Avem si mai multa incredere si speranta in viitor. Lasam la o parte ce ne desparte si pastram ceea ce ne uneste", spune Iohannis in mesaj, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.
El arata ca, in aceasta zi, gandul sau se indreapta catre toti romanii si subliniaza ca si-ar dori ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii.

"Gandul meu se indreapta azi catre voi toti, concetatenii mei de pretutindeni. Catre cei mai tineri, care isi doresc un viitor mai bun in tara noastra. Catre cei care, prin munca si initiativa lor, duc Romania inainte. Catre parintii si bunicii nostri, care ne-au croit un drum in viata. Gandul meu se indreapta azi catre cei care slujesc sub drapelul Romaniei si al aliatilor nostri si ne fac cinste. Si catre cei pentru care Romania inseamna 'acasa', oriunde s-ar afla. As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta. As vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim! Sarbatori fericite si 'La multi ani'!", isi incheie seful statului mesajul cu prilejul Anului Nou.

AGERPRES/(AS-autor: Florentina Peia, editor: Vicentiu Purcarea)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page