Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

APEL DIN ROMANIA al personalului medical al Sectiei de ONCOLOGIE a Spitalului de Urgenta din Alba Iulia.

 

Distinse Domn,

Indraznesc sa va scriu si sa va rog sa va aplecati asupra acestor randuri in numele unor oameni carora, in acest moment, le-a mai ramas doar speranta ca vor mai avea parte de rasarituri de soare. In numele lor va rog sa ajutati, daca se poate, la popularizarea apelului disperat pe care il fac medicii si personalul medical al Sectiei de ONCOLOGIE a Spitalului de Urgenta din Alba Iulia.

Precum cred ca Dumneavostra cunoasteti, in Romania sistemul sanitar este grav bolnav, in coma as putea spune. Ca este vina celor care ne conduc si care au uitat ca au plecat dintre oamenii de rand, nu are rost sa mai subliniez. Tocmai de aceea o mana de oameni profesionisti si cu suflet mare incearca, la Alba Iulia, sa dea o speranta miilor de bolnavi de cancer din judetul Alba si judetele limitrofe. Exista aici un medic care, desi tanar, are deja recunoscute merite pe plan international in domeniul sau: dr. Razvan CURCA. Acest OM a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru a putea asigura un minim de tratament celor care, altfel, nu mai au nici o speranta. Nu este vorba de a infaptui lucruri marete, ci doar de amenajarea unor noi saloane si de cumpararea unor fotolii speciale in care stau, ore in sir, cei care fac tratamentul chimioterapeutic.

Apelez la Dumneavoastra cu speranta ca in USA se mai gasesc romani cu suflet, care nu au uitat de unde au plecat si care ii pot ajuta pe cei aflati in suferinta.

Va rog, Domnule Patton, aveti amabilitatea si faceti cunoscuta aceasta actiune! Campania de strangere de fonduri are si un site: www.oncologiealba.ro si, in plus, daca doriti, va pot furniza datele de contact ale medicului Razvan CURCA.

Colectivul redactional al ziarului pe care am onoarea sa-l conduc s-a implicat cu tot sufletul in aceasta actiune chiar daca Bunul Dumnezeu ne-a ferit pana acum si nu am avut nevoie de tratament medical in aceasta sectie.

Cu neschimbat respect pentru tot ceea ce faceti,

Adriana Suciu

Redactor Sef, Monitorul de Alba

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page