Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Mesajul Ambasadorului României în Statele Unite ale Americii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna


Washington, 23 decembrie 2014


Dragi prieteni,

Imi face o deosebita onoare si placere sa va adresez cele mai frumoase urari cu ocazia sarbatorilor de iarna. Folosesc acest prilej pentru a va impartasi sentimentul meu de apreciere pentru prezenta dumneavostra in SUA si pentru demnitatea cu care reprezentati Romania.
Cum fiecare sfarsit de an reprezinta si un moment de bilant, doresc sa remarc sprijinul constant al comunitatii romanesti din SUA, pe tot parcursul anului 2014 dar mai ales cu ocazia alegerilor prezidentiale, pentru asumarea de catre Romania a valorilor democratice, precum si continua preocupare a cetatenilor de origine romana pentru promovarea valorilor si traditiilor romanesti in spatiul american. Cred cu convingere in rolul esential pe care-l joaca comunitatea romano-americana in consolidarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA si in sprijinul semnificativ oferit de aceasta in relatia cu autoritatile americane.
 Acum, in apropierea Craciunului, sarbatoarea renasterii sperantei, doresc sa evoc si memoria celor care, cu 25 de ani in urma, au pornit si sustinut miscarea care a condus la caderea comunismului in Romania. Sacrificiile din acele zile au pregatit, printre altele, si drumul prin care s-a ajuns, astazi, la un parteneriat atat de profund cu SUA.
Va urez din toata inima “Sarbatori Fericite” si un An Nou cu sanatate, prosperitate si impliniri alaturi de familiile dumneavoastra si de cei dragi.

La Multi Ani !
                                                                           Ambasador Iulian BugaBookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page