Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

PASAPORTUL INTRARII ÎN ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU             Fericit este crestinul care
             Are-n el o transformare,
             Nasterea din nou,
             In Imparatia lui Dumnezeu!
             Pasaportul de intrare     Nasterea  din nou este Pasaportul intrarii in Imparatia lui Dumnezeu. Viata divina este implantata in sufletul crestinului prin Duhul Sfant, iar izvorul harului divin aduce pace, armonie si fereicire in inima credinciosului. Prin nasterea din nou esti induhovnicit si ancorat de Divin printr-o viata curata, regenerata si o atitudine duhovniceasca sfanta.
    Misterul nasterii din nou este curcubeul ce ne leaga cu Cerul. Este greu de explicat, dar este ceva minunat!
   Ce dumnezeiesc si ceresc este sa ai o Zi a „nasterii din nou”! Aceasta zi este verde si curata ca iarba ce tasneste la viata. Totul este neobisnuit de stralucitor si frumos, pentru tine, crestine, care rasari la viata, ca brazii din Carpati si ca o pasare ce se inalta spre cer.
   Citind studiul despre „nasterea din nou”, scris de pastorul Sandu Dobrescu, am fost impresionat de curcubeul de meditatii si invataturi inedite de mare pret in viata unui crestin. Ca un harnic semanator de mirabile seminte de invataturi din Scripturi, autorul paginilor din aceasta scriere teologica prezinta cu o reala dibacie scriitoriceasca, maiestrie didactrica si credinta neclintita in Dumnezeu un subiect indragit si simtit si de sufletul meu.
   Cand ma gandesc la „Ziua nasterii mele din Nou”, ma cuprinde Fericirea si Bucuria, caci ea a fost cea mai frumoasa clipa din viata mea! Si as fi vrut sa strig, atunci: Stai clipa cu fericirea ta! Si acum traiesc de dragul acelei zile minunate! O, cat as dori sa intorc timpul si sa traiesc, in fiecare zi, cu simtamintele de bucurie si fericire, ca in clipele „nasterii mele din nou!”A fost si va ramane clipa divina si cu lumina, care mi-a cuprins inima cu fericirea Mantuitorului ce a intrat cu vesnicia in sufletul meu si, de atunci, traiesc Fericirea Cerului ce-mi mangaie sufletul cu bucuriile Misterului!   
   Cititorule, dornic de viata divina, citeste cu inima dornica de ancorare intr-o schimbare reala spirituala aceasta carte de mare pret si pentru sufletul tau, ca sa poti adora viata reala cu Dumnezeu!

       Rev. Dumitru Buhai        
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page