Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Fotbal: Razvan Burleanu - ``Nationala era pe locul 32 în decembrie 2013, iar acum este pe 15``

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a declarat ca ''nationala tarii noastre era pe locul 32 in decembrie 2013, iar acum este pe locul 15'' in clasamentul FIFA.
 Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO
Intr-o conferinta de presa care a avut loc, luni, la Casa Fotbalului din Bucuresti, presedintele FRF a spus: ''Nu vreau sa fac un bilant, nu este un an de activitate finalizat. Dar vreau sa fac o comparatie cu anul trecut. Nationala tarii noastre era pe locul 32 in decembrie 2013, iar acum este pe locul 15. Acum suntem pe primul loc in grupa de calificare pentru viitorul Campionat European, iar jucatorii sunt respectati''.
In continuare, Razvan Burleanu a aratat: ''Pe de alta parte, federatia era in decembrie trecut doar un centru de colectare a cadourilor. Fosta conducere a FRF nu avea un departament de marketing, nu era o responsabilitate sociala si nu se vorbea despre scouting intern si international. Peste cateva zile vom avea un nou statut de functionare''.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a mai spus: ''Este un inceput de drum bun, cu accesarea de fonduri europene. Dar sunt si motive de dezamagire. Printre acestea se afla activitatea comisiilor jurisdictionale, arbitrajul si situatia financiara a cluburilor de fotbal din Romania''.
Razvan Burleanu a anuntat ca pe data de 15 decembrie 2014 va avea loc reuniunea Comitetului Executiv al FRF, care va analiza si raportul de activitate prezentat de Comisia Centrala a Arbitrilor.
La finalul intalnirii cu gazetarii, Razvan Burleanu a mentionat: ''Vrem sa ajungem spre zona de elita a fotbalului. Dorim ca fotbalul sa fie un exemplu pentru evolutia celorlalte discipline sportive''.
AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mircea Lazaroniu)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page