Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Mesaj de felicitare adresat Ministrului Afacerilor Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu


Excelenta,

In numele Consiliului Mondial Roman, Consiliului Romano-American si al Revistei Clipa, cea mai veche publicatie de limba romana de pe continentul american, cu aparitie atat tiparita cat si electronica, site www.clipa.com, va rugam sa acceptati sincerele noastre felicitari pentru preluarea importantei pozitii de Ministru al Afacerilor Externe.
Impartasim sincera opinie, ca sub conducerea d.voastra, persoana ale carui valente educationale, intelectuale, morale, patriotice etc sunt inafara oricaror dubii, relatiile dintreTARA MAMA si cei care s-au desprins fara a se rupe de ea, vor cunoaste o ascendenta fara precedent. In modul cel mai sincer, va rog sa contati si pe noi in materializarea acestui important obiectiv.
Cu respect si elocinta ne permitem a va propune schimbarea imediata a actualului Ministru delegat, sef al DPRRP, Bogdan Stanoevici, a carui prestatie lamentabila, insotita de un comportament suburban si un vocabular nedem de un "diplomat", a adus grave prejudicii, nu numai relatiilor dintre TARA si noi, dar si imaginii Romaniei in lume. Totodata rugam a dispune DPRRP, respectarea tuturor Contractelor de Finantare, neonorate de actuala conducere.
Inca odata, va reasiguram ca puteti conta pe noi; nu, nu sunt cuvinte de convenienta, sunt expresia celor care, indiferent de perimetrul geografic in care traiesc, considera TARA ca un rug pe care la momentul potrivit s-au jertfit cei mai buni fii ai sai.


Cu deplina si constanta cordialitate,

Dwight Luchian-Patton
Director, Clipa Romanian Magazine
Secretar General al Consiliului Mondial Roman
www.clipa.com
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page