Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

PNL Diaspora sustine partidele democratice din Republica Moldova


In pragul alegerilor parlamentare din Republica Moldova, PNL Diaspora isi manifesta sustinerea fata de partidele democratice, pro europene, si spera ca drumul sau spre integrarea in structurile europene sa continue si in viitoarea legislatura.

PNL Diaspora transmite felicitari Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) si presedintelui sau, Vlad Filat, pentru optiunile liberale si viziunea europeana pe care le promoveaza. Consideram ca apropierea dintre partidele noastre este una de substanta, fundamentata de valorile si principiile comune si potentata la nivel institutional prin apartenenta comuna la familia popularilor europeni.

Totodata, PNL Diaspora isi manifesta deschiderea fata de fortele politice democratice de peste Prut pentru orice proiect sau initiativa constructiva. Reiteram sustinerea neconditionata a Republicii Moldova si speram ca traiectoria europeana si euroatlantica pe care a intrat este ireversibila.

„Intocmai ca Republica Moldova, si tara noastra a parcurs un traseu initiatic in integrarea europeana, incepand cu sfarsitul anilor `90. Atunci, fortele politice democratice, cu proiectie europeana populara sau liberala, au contribuit decisiv la acest proces. De asemenea, ele au primit ajutor considerabil la nivel european, din partea familiilor de partide politice europene de dreapta. Acum este de datoria noastra sa oferim acest ajutor romanilor nostri de peste Prut.”, a declarat Victor Ionescu, copresedinte al PNL Diaspora.

BIROUL DE PRESA AL PNL DIASPORA

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page