Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Vine ignatul coruptilor !


Ghita, nu ai inteles nimic !
La fel ca toti sobolanii, cu care te-ai inhaitat! Sa-ti spun de ce ati pierdut alegerile. In primul rand, din cauza baronilor si a rubedeniilor topiste.
Bagate prin tot felul de functii. Pana si Parlamentul European a fost penetrat de neamuri !
La inceputul anilor 1990 v-ati apucat sa praduiti tara. Erati FSN-ul atotbiruitor. Urmasii PCR plus alti ciolanari. De stransura.
V-ati batut joc de partidele istorice! De Ratiu, Campeanu, Diaconescu, Coposu, Ticu Dumitrescu si atatia altii !  ...
In apluzele unor retardati si intoxicati de ceausism. Pe unii i-am iertat !
Ce Anghel Rugina si alti mari economisti, care au spus ca nu asta e calea ?
Incet-incet, v-ati desprins total de popor. Afisandu-va ostentativ bogatia. Vile, masini, drepturi speciale, nepotism, traseism, afaceri oneroase, hotii la drumul mare, spagi la vedere sub numele de comison, dezmat, marlanie cat cuprinde ... ... ... ...
Boborul a vazut, a tacut si a tot tras speranta ca lucrurile se vor indrepta !
Ne-ati pacalit, ingrozitor, cu javra de Basescu ! Infiltrata, abil, pe Dreapta.
Dar, ce sa fi ales atunci ?!?
Am baut si paharul plin de chinina. Inca doua cincinale.
In toamna asta, insa, aroganta si cinismul sobolanilor rosii a atins cote inimaginabile !
„- Hai, bai, noi stim totul !   - Ciocul mic !... - Facem! dregem !...”
Ghita, ati fost prea siguri de victorie! Coabitarea era perfecta! Prin certurile de fatada dintre coabitant si coabitat! Baronii, marea majoritate analfabeti si toparlani, se laudau fatis ca au „prostimea” sub control.
Aroganta, mistoul de tip dambovitean si infatuarea a iesit din albie.
Cod rosu !

Alegerile le-ati pierdut aici, in tara. Diaspora nu a facut decat sa aprinda fitilul si sa accentueze diferenta intre candidati. E o vorba veche: Dumnezeu te lasa sa te tot urci in copac, dar te coboara intr-o secunda ! Mai ales, cand ii iei numele in desert !
Da, Dumnezeu e de vina, cum bine a spus Dragnea ! Gura pacatosului ...
Managerul General a resetat hardul romanilor ! A facut o minune cu un programel mic-mic ! Brusc,  romanii au inteles ce inseamna puterea Democratiei - VOTUL !
La vot, la vot ! / S-o ia sobolanii-n bot !  biletul-glont trimis de copiii celor da-acasa, infestati de stangism pueril. De prin zonele sarace.
Ai inteles, Ghita ?

Nota bene
Ghita, relatia presedinte - prim ministru va fi una institutionala. Pana una-alta, bugetul! Bugetul, unde-i bugetul? Ca sa vezi, nenorocitii de sobolani lasau vraiste totul in urma lor. Ca si Tradiceanu! Pentru asta ar merita Ponta dus la Targoviste! Pentru sabotarea pe fata a Romaniei!
Ponta sa stea, insa, linistit ! Nu-l va da nimeni afara. Guvernul va pica doar atunci cand nu-si va indeplini promisiunile electorale ! De-si va depune Ponta mandatul, tot PSD&Co va forma guvernul ! Tot in ideea de a-si indeplini promisiunile electorale. Abia dupa aceea se va putea discuta de un guvern de Dreapta. Cel mai tarziu 2016. Fiti fara grija ! Fara Basescu si tiitoarea lui politica, care vor tot tine drumul carciumilor !
Toti cei pe lista unchiului Sam&Dna Evropa vor plati, inclusiv Demisul ! Nu conteaza din ce gasca de partid sunt. Johannis insusi e interesat sa scape de penali.
Justitia nu suna de doua ori! „Demisiile” se tin lant!?!
Sa nu uitam! De la Iliescu a plecat distrugerea tarii! Trebuie judecat si condamnat pentru lovitura de stat si confiscarea sperantelor romanilor! A construit un sistem cripto-mafiot de proportii nationale, pe care Basescu, repet, infiltrat de sobolanii rosii pe Dreapta, l-a perfectionat ducand Romania in mocirla imoralitatii, contrbuind la jefuirea banului public.
Da, Justitia are enorm de lucru! Trebuie sa-si spele, la greu, obrazul!
E absolut normal ca traseismul ciolanarilor sa fie interzis! Este imoral sa parasesti un partid si sa nu-ti dai, automat, demisia din functia in care te-a sustinut, electoral, acel partid !
Stii, ce Ghita? M-am cam saturat de acesti Ghita-contra, care au impanzit tara!
Carcoteala asta, fara rost, manipularea si barfa de pe marginea santurilor patriei, inclusiv virtuale, ne-au adus unde suntem in prezent. Tare se mai pricep la scenarii politice miticii nostri damboviteni! Nonstop! - De ce trag clopotele, Mitica? Scenariul 1 - De franghie! Corect, dar vin alti mitici cu: daca ..., cu parca ..., sa vezi ..., am auzit eu ..., mi-a spus mie ..., lasa, ba, ca nu-i asa, sa-ti spun eu, ce stii tu etc. etc. etc. Iar, dupa ce se confirma scenariul 1 ii auzi cu tupeu incredibil: - Ti-am spus eu!...
Fiti optimisti, dragii mei ! Si asa, viata e foarte scurta. Ce rost are sa va incarcati negativ. Singuri! Invidia si barfa sunt doua din cele mai sapte mari pacate. Ele rod si usuca fiinta!
Luati exemplu romanilor nostri din Diaspora, care au verificat eficacitatea gloantele din dotare – voturile, in conditii extrem de vitrege!
 Capul sus! Vedeti ca viata e plina de lucruri frumoase!
 Bucurati-va !
In curand, ma voi intorce la cele lumesti !
Reunirea neamului romanesc si forma de guvernamant sunt urmatoarele mari obiective ale multor romani. Reunirea, proiect pe care tatal meu, preotul Dumitru, l-a sustinut o viata si pe care il voi sustine si eu cat voi trai. Iar revenirea la Monarhiei ar fi gestul firesc al reinodarii firului istoriei de acolo de unde a fost rupt in mod brutal de senilele sovietice !
Multumesc tuturor celor care ati preluat tabletele publicandu-le in reviste de prestigiu cultural (Antipozi (Australia), Armonii culturale, Baadul literar, Cetatea lui Bucur, Cititor de proza, Clipa (SUA); Confluente literare (Canada), Cotidianul.ro, Destine literare (Canada), Expresia (Australia), Melidonium, Miorita (SUA), Observatorul (Canada), Ominiascop, Ultima ora ...sa fiu iertat daca am uitat pe cineva) sau le-ati postat pe blogurile personale sau redistribuit pe internet ! Aici sunteti prea multi sa va pot nominalize. Cu totii sunteti prietenii mei !
Cu mine va veti intalni doar pe Blogul lui Gabu  – http://blogulluigabu.blogspot.ro/, si facebook  http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
Exceptie cei care solicita in mod expres modul de comunicare pe mail !
Toate bune !
Sergiu Gabureac
VIZITATI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3,
gsmaas"yahoo.com,  
Tel.0731 936.615 - 0752 975.130
Bucuresti - 39
Informatia, o problema ?

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page