Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Comunicat de presa

5 noiembrie 2014

 

Comunicat de presa

MAE pune la dispozitie declaratia pe propria raspundere cetatenilor romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei

 

Conform deciziei BEC nr. 125D din data de 4 noiembrie, emisa ca urmare a intrevederii si pe baza propunerilor ministrului afacerilor externe, MAE pune la dispozitia cetatenilor romani care vor vota in strainatate la turul doi de scrutin pentru alegerea Presedintelui Romaniei formularul declaratiei pe proprie raspundere. Formularul este disponibil pe site-ul MAE, inclusiv in cadrul sectiunii dedicate alegerilor prezidentiale, link: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014.

Alegatorii romani din strainatate pot descarca AICI formularul Declaratiei pe proprie raspundere conform careia nu au mai votat si nu vor mai vota la turul de scrutin din 16 noiembrie 2014 pentru alegerea Presedintelui Romaniei.

Formularul se regaseste si pe site-ul  BEC: http://www.bec2014.ro/.

Completarea declaratiei este o conditie absolut necesara exercitarii dreptului la vot, prevazuta de art. 44 alin. (5) din Legea Nr. 370/ 2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei.

Important! Formularul poate fi completat de titular inainte de a intra in sectia de votare, dar semnarea si datarea sa se va face in fata membrilor sectiei de votare.

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page