Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Cu un Like nu poti schimba lumea, cu un vot da


La initiativa Federatiei asociatiilor de romani din Europa (FADERE) si cu sprijinul asociatiilor de romani si presei din dispora astazi incepe campania de sensibilizare a romanilor care locuiesc in afara tarii pentru  a iesii la vot.
Niciodata romanii din diaspora nu au aratat un interes mai mare pentru alegerile prezidentiale din Romania, ca acum. Astazi in afara tarii locuiesc in jur de 7 milioane de romani, incluzand comunitatile istorice. La cererea asociatiilor de romani, Ministerul Afacerilor Externe a ampliat deja numarul sectiilor de vot si astfel se asteapta un numar insemnat de votanti.
           Este important sa votati! Chiar daca sunteti in alta tara si poate  ganditi ca nu va mai afecteaza asa mult cine guverneaza acasa, nu uitati ca Romania nu este doar a noastra, ci si a copiilor nostri si trebuie sa veghem cine o va conduce. Pe de alta parte, singura metoda ca politicienii din tara sa ne ia in seama cand prezentam doleantele noastre este aceea de a iesii cat mai multi la vot. Trebuie sa le aratam ca suntem multi si ca avem si forta sa hotaram cine sa ne guverneze!: a declarat Daniel Tecu presedinte FADERE.

Presa FADERE

Federatia asociatiilor de romani din Europa                                                                        27-10-2014

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page