Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Klaus Iohannis, despre scandalul Ponta - ofiterul acoperit: Iarasi am reusit noi, Romania, sa ne facem de ras / Oamenii vor un lider al lor, nu unul manevrat


de I.C.     HotNews.ro
Marti, 14 octombrie 2014, 15:29 Actualitate | Politic

Klaus Iohannis in studioul HotNews
Foto: Hotnews
Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat marti, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca scandalul ofiterului sub acoperire in care este vizat premierul Victor Ponta afecteaza imaginea Romaniei in afara si ca "am reusit, noi, Romania, sa ne facem inca o data de ras".
Intrebat cum evalueaza impactul extern al scandalului si daca sunt afectate institutii precum presedintia, SIE sau Guvernul, Iohannis a raspuns:
"Din pacate, toti au de suferit pentru ca, iarasi, a nu stiu cate oara, am reusit noi, Romania, sa ne facem de ras. Ati mai auzit de vreo tara in care unul din candidati, si prim-ministru fiind, a fost acuzat ca e ofiter acoperit sau ca nu si-a declarat ce a facut in inainte de a intra in campania electorala ce a facut in viata lui", a declarat liderul PNL.
Iohannis a explicat ca este afectata imaginea Serviciului de Informatii Externe, inducandu-se nesiguranta atata in colaborarile internationale cat si o nesiguranta in cadrul serviciilor.
"Este vorba de niste servicii care sunt create pentru a veghea la integritatea si securitatea statului roman, aceste intitutii au colaborari internationale, acum probabil ceilalti isi pun intrebarea <<Ce se intampla la voi in Romania? Aveti ofiteri acoperiti? Iese presedintele la televizor si spune asta in campanie?>> Nu numai ca se induce o nesiguranta in colaborarile internationale, se induce o nesiguranta in cadrul serviciilor, lucru pe care presedintele ar fi trebuit sa le evite", a aratat Iohannis.
Sursa: HotNews.ro

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page