Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

LOTERIA VIZELOR. Începe LOTERIA VIZELOR SUA pentru 2016: TOT ce trebuie sa stii ca sa APLICI


LOTERIA VIZELOR 2016. Ambasada Statelor Unite anunta programul Loteria Vizelor pentru anul 2016. Startul pentru program se da la 1 octombrie. Vezi ce trebuie sa stii pentru a aplica!
LOTERIA VIZELOR 2016. Acesta permite obtinerea vizelor de rezidenta permanenta pentru Statele Unite.
LOTERIA VIZELOR 2016. Inscrierile se fac prin completarea unui formular pe internet, iar participarea este gratuita. Se poate inscrie oricine este absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat sau care a lucrat cel putin doi din ultimii cinci ani intr-o meserie solicitata in Statele Unite. Numele vor fi selectionate in mod aleatoriu de un computer.
LOTERIA VIZELOR 2016. Perioada de inscriere se incheie pe data de 3 noiembrie iar castigatorii se vor anunta pe 5 mai 2015.
LOTERIA VIZELOR 2016. Romania nu este inclusa in programul Visa Waiver, care permite accesul pe teritoriul american fara viza. Si asta pentru ca tara noastra nu indeplineste criteriul de aderare, care prevede o rata de refuz de trei procente. Aceasta era anul trecut la 11,5 la suta.
LOTERIA VIZELOR 2016. Cum poti sa te inscrii si pana cand
Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispozitia persoanelor care indeplinesc cerinte simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenta permanenta in Statele Unite. Romania se afla printre tarile participante la programul DV-2016.

Inregistrarile pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic in perioada care incepe miercuri 1 octombrie 2014 si se incheie pe 3 noiembrie 2014.
Inregistrarea incepe si se incheie la ora 12:00 PM ora de vara a Coastei de Est (GMT-4). Solicitantii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai in perioada de inregistrare.
Solicitantii sunt sfatuiti sa nu astepte pana in ultima saptamana a perioadei de inregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la intarzieri la conectarea online. Nicio inregistrare nu va fi acceptata dupa orele 12:00 PM, ora de vara a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 3 noiembrie 2014.
Daca trimiteti mai mult de o inregistrare de persoana veti fi descalificati.
Participarea la program este GRATUITA. Guvernul SUA nu angajeaza consultanti sau servicii particulare din afara pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care ofera asistenta pentru a pregati o cerere de participare o fac fara autorizarea sau consimtamantul Guvernului SUA.
Cerintele de calificare presupun ca solicitantul sa indeplineasca atat conditia de a fi nascut intr-o tara care participa la program, cat si criteriul educational, adica sa fie absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat sau in ultimii cinci ani sa fi lucrat cel putin doi ani intr-o meserie care se califica.
Pentru determinarea calificarii pe baza experientei in munca se va folosi baza de date O*NET OnLine a Departamentului Muncii al SUA.
Inainte de a trimite o inregistrare la programul DV-2016, aplicantii sunt rugati sa consulte instructiunile detaliate ale programului care se gasesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum si pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/typesa1318.html
Solicitarile care se califica vor fi selectionate in mod aleatoriu de un computer. Toti participantii la program pot sa verifice statutul solicitarii lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la sectiunea Entrant Status Check, pe baza numarului de confirmare, incepand cu data de 5 mai 2015.
Aceasta va fi singura modalitate prin care castigatorii din cadrul programului de loterie vor fi instiintati despre selectionarea lor in programul DV-2016.
 (Realitatea)

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page