Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

NUME de COD - PORUMBIETUL


Total fals articolul domnului Bogdan Duca. In contradictie totala cu realitatea romaneasca.
„A fi ofiter sub acoperire, atata timp cat esti ofiter sub acoperire in slujba tarii tale este nu o rusine ci o mandrie (pe care nu o pot face publica). Ofiterii sub acoperire, agentii secreti, oamenii din mult dusmanitele servicii, isi pun pielea in bat pentru tara asta cu rezultate pe care le contabilizam noi, nestiindu-le efortul.” (postarea din 22.09.2014 pe
https://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/about,)
Teoretic, asa ar trebui sa fie, insa ofiterii sub acoperire din serviciile romanesti s-au dovedit, in mod repetat, a fi o rusine nationala.
In cei 25 de ani de „democratie” postdecembrista, au inchis permanent ochii, fiind direct responsabili de dezvoltarea coruptiei si a retelelor mafiote, locale si nationale, de degradarea societatii romanesti.
Impreuna cu „Justitia independenta” au permis ascensiunea la putere, in posturi de decizie, a unor indivizi de proasta calitate umana. De multe ori cu dosare grele in spate. Vezi chiar cazul presedintelui „sef de stat”. Nu ar fi exclus ca multi ofiteri sa fi colaborat strans, atat cu corupatorii cat si cu coruptii, si sa fi acoperit aceste retele cu premeditare.
Chiar daca ar exista in Romania un om politic, care sa ne scoata din starea de depravare morala in care ne aflam,  rrrromanii nostri l-ar face praf in 24 de ore. De aceea, destinul nostru este gri permanent spre tragic. Europa ne-a pus pecetea si e greu de schimbat.
 Hoti, lenesi, tradatori si clevetitori ... chiar daca, pe ici, pe colo lucrurile nu stau chiar asa !
Ma inclin in fata celor care si-au facut datoria ! Din pacate, extrem de putini !
Cat despre de-alde Turcescu s-auzim cat mai rar !
Cred ca va fi cea mai anosta campanie electorala ! Dominata de mesaje tip Poporul - Victor Ponta - Romania ! Cu multe, multe gulgute ale bubulilor, de vor ramane tugulanii cu gurile cascate ! La televizor.
Din pacate, niciun candidat, din cei 14, nu e credibil ! Poate Johannis, dar el va fi neutralizat de Sistemul Cripto-Mafiot ! Vad ca este acuzat ca are sapte case, dar nimeni nu-l intreaba: „- Bai, cati bani ai dat pe ele ?” Nu, smecherii spun doar cat valoreaza acum ! Multi se fac ca nu stiu programul lui Johannis. Poate fi accesat aici:
www.pnl.ro/pagina/programul-politic-al-presedintelui-pnl-klaus-iohannis,
Analistii, de genul asta, ar trebui sa stie ca nu de sarantoci avem nevoie in politica, ci de oameni bogati spiritual si material. Pentru a nu fi coruptibili si santajati ! Daca s-au imbogatiti necinstit e treaba Justitiei, nu a celor care isi tot dau cu parerea de pe marginea santului....
Remarc faptul ca niciun candidat nu e scorpion ? Un geaman - Johannis, doi lei - Rotaru, Zsolt, o fecioara - Ponta, doua balante - Funar si Hunor, doi sagetatori - Diaconescu-OTV si Vadim, un capricorn - Udrea, doi varsatori - Macovei si Tariceanu, doi pesti - Melescanu si Branza.
Unii se intreaba ce cauta Victor-Viorel Ponta in SUA ? Ce sa caute !  Poate, poate, obtine firmanul Inaltei Porti a Unchiului Sam !
Ma indoiesc! Mai ales ca mesajul sau e bazat pe marea unire. Marea unire a mafiilor din judete la nivel national?
A luat-o pe aratura si gurul presei romanesti CTP. Avem un prezidentiabil agent strain !?! Sa fie sindromul  araturile de toamna ? Din nou, in intarziere ! Te pomenesti ca Victor-Viorel Ponta e agent chinez !?!
Intoxicarile continua !

 COROANA

 Coroana nu este simbolul Monarhiei, cum cred multi, ci al Independentei. De aceea, multe republici au coroana in stema statului. E greu, cu nestiinta !
Toate bune !
Sergiu Gabureac

     VIZITATI – http://blogulluigabu.blogspot.ro/,
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3, gsmaas"yahoo.com,  Tel.0731 936.615 - 0752 975.130, Bucuresti - 39

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page