Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Semnalul de alarma din sud-estul Asiei!


Au trecut cateva zile de cand s-a intamplat ceea ce oamenii considera a fi catastrofa mileniului III. Si acesta ar putea fi doar inceputul. Dumnezeu arata din nou oamenilor ca puterea si existenta Sa depaseste nivelul de intelegere al omenirii. India este tara in care pot fi intalnite cele mai mari grupari etnice care nu au fost evanghelizate, cele mai multe aflandu-se in nordul Indiei. In aceste zile am fost socati de aceasta lovitura - cutremurul de pamant din ocean. India este ingrozita, sunt peste 150,000 de morti si cifra acestora creste. Noi am fost protejati!

Ce putem spune in fata unui asemenea dezastru? (ati vazut cu totii cred poza cutremuratoare din mailul anterior!!!)

Doamne, Tu esti Atotputernic si Iti multumim ca suntem sub protectia Ta. Te rugam sa ai mila de cei care au fost afectati, in mod special pentru ca in zona aceea traiesc majoritatea din cei cativa crestini din India. Poate ca acestea sunt un semn, un semn care ne transmite: "Trezeste-te tu care dormi, maine ar putea fi randul tau.

Esti pregatit(a)?”

Dumnezeu ne-a ferit de pericole pana acum. Intr-un fel sau altul suntem victoriosi. Din acest motiv ne inchinam cu multumire in fata Lui. Poate ca de multe ori am fost la cativa milimetri de "moarte", dar acesti milimetri au fost umpluti de protectia lui Dumnezeu, fiecare dintre noi stie acest lucru mai bine.

Zambetul, entuziasmul, divertismentul, soarele stralucitor si placerea de a fi pe malul oceanului s-au transformat in cateva momente in teroarea de a-L infrunta pe Cel ce este Alfa si Omega, Cel Uitat de oameni, dar Cel care este Dumnezeul Viu. In tot acest timp sunt oameni care se uita ingroziti la emisiunile de stiri de la televizor sau care citesc in ziare despre aceasta catastrofa dar care raman in continuare cu inimile impietrite. Poate unii dintre noi sunt sensibilizati putin de lacrimile si disperarea celor care au pierdut totul. Va veni si randul nostru sa-L privim in fata pe Dumnezeul cel viu si adevarat. In curand vom ajunge in fata Lui pentru a fi judecati, iar ca ostasi trebuie sa ne gandim cu multa seriozitate la ceea ce s-a intamplat si la raspunderea pe care o avem fiecare.

Ce vei face cand vei vedea ca poeziile pe care le-ai recitat in fata Adunarii nu iti sunt de nici un folos?

Ce vei face cand tu vei ajunge in Fata Sa... iar ca predicator doar ai spus altora,fara sa si traiesti ce spui, zicandu-ti ca esti sfant fata de cei de pe banca?

Multi dintre noi ne asemanam cu niste telespectatori, poate totusi ne diferentiaza putin faptul ca ne-am putea numi spectatorii programelor Adunarii.

Suntem totusi atat de aproape de final.

A trecut mult timp, mii de ani, un timp in care Tatal Ceresc a facut TOTUL pentru a ne apropia mai mult de intelegerea adevaratelor valori.

Ostasul de astazi, a uitat de valorile inaintasilor nostri, de valorile despre care vorbea Iisus in predica de pe Munte, Matei 5-7.

"Teroarea" lui Dumnezeu este gata sa se declanseze.

Traim poate ultimile zile in care acest pamant ne mai suporta!

Profetiile se implinesc si vor continua sa se implineasca tot mai mult, chiar daca lumea crestina a devenit atat de ocupata cu lucruri nefolositoare si fara valoare, care ne impiedica sa luam in considerare problemele cu adevarat importante.

De ce am ajuns sa predicam fara sa credem?

De ce nu mai avem putere?

De ce?

Vrei sa stai in prezenta Regelui Suprem?

Atunci arunca tot ceea ce e vechi si peticit si "apoi, vino si urmeaza-Ma".

Vrei sa incepi noul an sau doar vrei sa-l continui pe cel vechi?

Cauta sa-L cunosti pe El, cauta sa-L cunosti pe Iisus cel viu si puternic. El e singurul care te poate ierta, vindeca si reinnoi.

Decide sa nu fii doar un om religios. Un legamant nu te poate duce acolo SUS.

Ridica-te de pe "plaja" nepasarii si alearga la Iisus, sa scapi de valurile furiei si judecatii care va veni asupra pamantului.

Pr. Constantin Alecse, preot paroh - Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Treime, Los Angeles, California

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page