Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Perspectiva Profetica - 2005

 (Continuare din numarul precedent)

4. Al-Bukhari’s Hadith , este a doua carte de cult ca importanta in Islamism, dupa Qur’an. Cartea este considerata inspirata, si contine invataturile lui Muhammed, organizate pe teme precum: Cartea Taxelor, Cartea Raidurilor - Invaziilor- si Cartea Jihadurilor.

5. Colectia Muslim, este a cincea sursa dogmatica in Islamism. Este scrisa de un discipol al lui Sahih Bukhari, cel care a scris Hadith. Din aceste 5 (cinci) surse majore, se poate descifra baza credintei islamice, construita pe 5 (cinci ) stalpi:

a. marturisirea credinciosilor islamici ca singurul la care trebuie sa se inchine oamenii este Allah si Profetului Sau, Muhammed

b. rugaciune obligatorie de cinci ori pe zi, prosternut la pamant cu fata spre Mecca

c. sa se plateasca Zakat pentru Profet, sau a 5-a parte din venit sau din lucrurile luate abuziv, si chiar din cele furate, daca se justifica provenienta lor altfel decat furatul.

d. fiecare credincios Islamic sa calatoreasca odata in viata la Mecca, pelerinaj considerat Sfant si cunoscut sub numele de Hajj.

e. sa se respecte anual Postul Ramadan, timp de o luna. Nu se va manca in timpul zilei, dar se poate manca noaptea.

Pe langa sursele "sfinte", in numar de 5 (cinci) si amintite deja, islamismul dispune de asemenea de cateva colectii Timpurii ale sale, din perioada de formare a islamismului la Mecca, numite Colectia sau Capitolele Meccane, si care se cauta sa fie tinute ascunse de restul lumii. Acestea sunt: Legamintul Quraysh, Versetele Satanice, Calatoriile (Asasinatele Noptii), si Promisiunea de la Aqaba. Continutul acestor scrieri este intr-un cuvant-criminal sau altfel spus- demonic. Este o declaratie de razboi, ura, violenta, si suprimare a intregii lumi si a oricarei natiuni care nu va imbratisa islamismul.

Cercetarea mea amanuntita asupra islamismului nu este de natura sa va oboseasca pe d-voastra ascultatorii sau cititorii. Ce vreau sa spun dupa cum voi cita din aceste surse in cateva topice teologice, este ca islamismul este o religie criminala, Allah este un dumnezeu idiot, sadic si urator pentru rasa umana- cuvantul lui preferat pentru oameni fiind pedeapsa- distrugere, si mantuirea numai a unui om dintr-o mie, pe 999 sortindu-i cu satisfactie demonica - caci el este un demon in realitate - deci sortindu-i in iad. Muhammad Profetul, sau Mesagerul, sau Apostolul lui Allah este un lunatic, terorist, pedofil, pervers sexual si criminal manipulant, fara nici cea mai mica sclipire de constiinta. Preocuparea lui este pofta firii pamantesti, banii si bogatiile, manipularea adeptilor Sai sa creada nu o minciuna ci un pachet intreg de minciuni. El nu stie daca este divin sau demonic, este contradictoriu in tot ce spune, ca si Allah - dumnezeul sau, si pe deasupra, desi are o minte diabolica, se prezinta drept un analfabet si un ignorant total in oricare domeniu se aventureaza sa vorbeaca. Va surprinde sa ma auziti vorbind in acest fel ?

Va marturisesc din nou, cu frica de Domnul si cu durere in suflet pentru un miliard de musulmani orbiti de sistemul lor religios. Ceea ce va spun este scris in cartile lor sfinte, si sunt - dupa afirmatiile acestor carti autoritare- Cuvintele lui Allah si ale lui Muhammed.

De aceea, cand se cunoaste adevarata lor fata, lumea inca nu a vazut ce inseamna adevaratul terorism.

O surta incursiune in invatatura islamica

Moralitatea lui Muhammad si femeia in islam

Qur’an 66: 1 "O Profetule ! De ce sa-ti interzici ceea ce Allah a permis pentru tine. Cauta sa faci placerea consoartelor tale. Allah este iertator si Prea Bun. Allah ti-a permis deja sa calci peste juramintele tale de mai nainte…”

Ishaq: 288 “ ( Oamenii) lui Quraysh zic: " Muhammad si tovarasii lui au spurcat luna cea mai sfanta, varsand sange, luand proprietatile oamenilor si ducandu-i in robie. Muhammad spune ca el asculta porunca lui Allah, desi el este primul care calca legea lunii sfinte comitand crime…

Tabari IX:113” Allah va permite sa inchideti femeile in camere separate, sa le bateti, dar nu prea tare. Daca se supun, au dreptul la mancare si haine…ele sunt ca si animalele domestice, nu difera de ele. Allah a facut ca voi sa va bucurati de trupul lor, dupa cum zice Quar’an-ul”.

Muslim : C14339N6757 “ Mesagerul lui Allah a zis : " Nici unul dintre voi nu este lipsit de un demon ( Jinn - in Arabica ) care este atasat de fiecare (om). “ Insotitorii lui Muhammad au zis atunci “ Mesagerule a lui Allah, si tu ai demon atasat de tine ? “El a raspuns: “ Da, dar Allah ma ajuta impotriva lui, asa ca eu sunt in siguranta, iar demonul nu-mi poate da decat porunci bune, pentru binele meu.“

Va urma

Lazar Gog

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page