Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

TABLETA DE WEEKEND (80): SEMNALE

Sergiu GABUREACAm primit indemnul sa citesc o carte pe saptamana! si cand mai stau pe facebook? Facebook-ul nu-i tot o carte?! Ehei, cate Ane Karenina nu am intalnit aici! Cati Catavenci? Cate narcisiste? Cati pantagrueli!  Cati filfizoni! Dame, cu si fara camelii! Madame Bovary si Don Quijoti, carcotasi de profesie, idioti si abulici, apocaliptici, predicatori si visatori, sf-isti si realisti, revolutionari, exaltati, crestini si atei, pesimisti, patrioti si patrihoti, paranoici si panicarzi, moralisti si filosofi, judecatori si condamnati, atoatestiutori si habarnisti, analfabeti, la propriu si la figurat, ce-si dau cu parerea din cuibul vulpii... O varietate imensa de personaje, fiecare cu ideile, bucuriile, necazurile, visele si convingerile sale. Unii traiesc clipa, altii trec pe langa ea bombanind! Margareta, e o placere imensa sa navighez in aceasta lume real-virtuala! si, bineinteles, din cand in cand, sa citesc o carte buna!

*
A iesit albumul-catalog PIATRA-NEAMT ODINIOARA ORAS EUROPEAN. Cuprinde 816 reproduceri ale ilustratelor editate intre anii 1897-1938, fiind cea mai completa lucrare de profil editata pana in prezent pentru frumosul oras de la poalele Cozlei, Pietricicai si Cernegurii, odinioara cu statut oficial de statiune climaterica!

Scoaterea sub forma de e-book (format pdf, 276 de pagini, format A4, full-color) face ca reproducerile sa fie de buna calitate iar textele, realizate cu mai mult sau mai putin talent. Imi asum intreaga vina.
 
E-book-ul e la dispozitia dumneavoastra, la un pret fara concurenta. O lucrare ce nu trebuie sa lipseasca din casa oricarui nemtean sau iubitor al Perlei Moldovei! E suficient sa trimiteti cererea si adresa dv. pe gsm_as@yahoo.com

Pentru cititorii din Piatra-Neamt comanda se poate prelua de la Libraria CETATEA DOAMNEI.

Lectura placuta !

*
Toate bune!?!
Ai nevoie de o informatie?
Mica, mica? O rezolvam impreuna.
Trimite mai departe! Multumiri! Sa se vada! Ne-am eliberat de frica!
-------------------------------------------------
Sergiu GaBUREC
http://blogulluigabu.blogspot.ro
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3
Bucuresti
sambata, 20 septembrie 2014

Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page