Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012

Festivalul “România – Cultura si Traditii”, cel mai mare festival românesc organizat în Canada


In perioada 30-31 august 2014, incepand cu orele 10:00, in parcul Leon Gravel din Brossard, Comunitatea Romana din Montéregie (CRM) organizeaza prima editie a festivalului "Romania – Cultura si Traditii", cel mai mare festival romanesc organizat in Canada se arata intr-un comunicat de presa.
Prin finantarea facuta de DPRRP va veni special din Romania trupa "Autentic", cea mai apreciata si cunoscuta in muzica romaneasca de petrecere si voie buna.
"Pe parcursul a celor doua zile (sambata si duminica) vom avea bucuria de a vedea si asculta peste 60 de interpreti de muzica usoara sau populara atat din Canada cat si din Romania, ansamblul Hora, Orchestra Rapsodia Romana, trupa Trio, Tarabostez, corul La Muse etc. Veti putea admira costume si obiecte de artizanat romanesti. De asemenea, nu vor lipsi mancarurile traditionale si bauturile care vor fi cumparate din incinta festivalului.
Evenimentul se bucura de sprijinul Departamentului Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) din Ministerul Afacerilor Externe din Romania si este organizat in colaborare cu Alarme Dracula, Zig Zag Roman Canadian, Comunitatea Moldovenilor din Québec si Asociatia Romana din Canada, RoMedia Film" declara Dan Constantin Mieila, Presedinte CRM.
Sursa: Romanian Global News
Bookmark and Share
Tipareste acest articol
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page