Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 536 - 7 Februarie, 2002 - Anul XII
Asa cum a mai facut-o si in alte randuri, acum vreo saptamana, presedintele Iliescu a dat vina pentru toate relele din tara asta pe presa. Dansul opineaza ca actuala Opozitie a pus mana pe presa, pe care o foloseste impotriva Puterii, nascocind tot felul de scenarii , cum ar fi Armagedon I, II si III, care sa dauneze Partidului Social-Democrat si Guvernului sau. De fapt, cei care au pus mana pe ziarele care nu ridica osanale presedintelui si primului ministru sunt cititorii, milioane de cititori......Citeste »
Politica »
Duel mortal Gorbaciov contra Ceausescu
Un love story de bulevard Cateva amanunte mai mult surprinzatoare decat picante despre viata intima a lui Mihail Gorbaciov, omul care, la sfarsitul anilor ’80, a schimbat, la Malta, cursul istoriei mondiale, impreuna cu presedintele american Bush senior, au publicat o serie de ziare californiene si newyorkeze. Se afirma ca Diane Meyer Simon, in varsta de 50 de ani, vaduva magnatului american Herb Simon, mostenitoarea unei imense averi, este de o bucata de vreme indragostita de parintele perestro...... Citeste »
Religie »
PERSPECTIVA PROFETICA - 2002
TEXT: 2 Cronici 6:6a ; 7:16 ; 33:7 - Ci Ierusalimul l-am ales, pentru ca in el sa locuiasca Numele Meu.. Acum, aleg si sfintesc casa aceasta, pentru ca Numele Meu sa locuiasca in ea pe vecie, si voi avea totdeauna ochii si inima Mea acolo... (Manase) a pus chipul cioplit al idolului pe care-l facuse, in Casa lui Dumnezeu, despre care Dumnezeu spusese lui David si fiului Sau Solomon: In casa aceasta si in Ierusalim, pe care l-am ales din toate semintiile lui Israel Imi voi pune Numele pe vecie......... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page