Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 529 - 13 Decembrie, 2001 - Anul XI
Cel mai important eveniment politic al saptamanii trecute a fost ridicarea imunitatii parlamentare a senatorului Corneliu Vadim Tudor. Nu este pentru prima oara cand Comisia Juridica din Senat il lasa pe presedintele PRM fara imunitate, la dispozitia Justitiei, care l-a gasit vinovat in numeroase procese de calomnie si l-a condamnat la amenzi usturatoare. Totusi, de data aceasta situatia este deosebita, caci daca va fi gasit vinovat in cauza pentru care este acuzat, acum C.V. Tudor va putea fi p......Citeste »
Politica »
Scrisoarea a III-a deschisa domnului Ion Iliescu
Stimate Domnule Iliescu, Ungurii nu vin, dar cu singuranta otomanii ne asimileaza ! Pe aceasta cale imi permit de a va reaminti ca pericolul ca neamul romanesc sa dispara dupa planeta Pamant din punct de vedere lingvistic si etnografic nu este din partea celor de limba materna maghiara, care impreuna cu romanii trec prin aceleasi faze de apocalips, ci otomanii care s-au intins in Romania de la Bucuresti la Suceava si de la Iasi la Oradea, nemaivorbind de Cluj, Timisoara si Craiova. Pericolul car...... Citeste »
Un tratament medical uimitor
In noianul de lupte politicianiste, de greve si marsuri sindicale, de zvonuri alarmiste care abunda in mass-media romaneasca, iata o raza de lumina, venind de la Bruxelles. Nu-i vorba de admiterea Romaniei in Uniunea Europeana, cum s-ar putea crede si nici despre milioane de euro daruiti cu dezinvoltura de trezoreria UE pentru salvarea din saracie a bietilor romani. Vestea vine de la Salonul Mondial al Investitiilor, Cercetarii si Noilor Tehnologii EUREKA 2001 . Aceasta prestigioasa manifestare ...... Citeste »
Religie »
Complexitatea definirii Inchinarii
O TEOLOGIE DAVIDICA A INCHINARII Dumnezeu a ales pe David sa fie imparat peste Israel. David a ales sa-L slujeasca pe Dumnezeu cu toata fiinta lui, de aceea David este un om dupa inima lui Dumnezeu. Domnul a revelat lui David importanta si puterea laudei si inchinarii pe pamant, astfel ca David dupa modelul vazut in cer a organizat o ostire de 4000 de leviti a caror singura si solemna ocupatie a fost sa laude pe Domnul (cf. 1 Cron. 23:5). Unul din ultimele aspecte ale vietii lui David, a fost ac...... Citeste »
Sport »
Rapidul - iertat la jumatate din minimum
Comisia de apel a FRF a redus depunctarea echipei giulestene de la cinci puncte la un punct, desi pedeapsa minima in acest caz este de jumatate de punct . Suspendarea vicepresedintelui Zotta s-a redus la trei luni. Comisia de Apel a Ligii Profesioniste de Fotbal a redus de la cinci puncte la un punct penalizarea dictata clubului Rapid Bucuresti pentru parasirea terenului in meciul cu FC Brasov. Comisia a mentinut penalitatea de 100 de milioane de lei aplicata clubului Rapid, dar a redus suspenda...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page