Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 448 - 4 Mai, 2000 - Anul X
La scurt timp dupa ce primul ministru, Mugur Isarescu, a prezentat la UE, Strategia restructurarii economiei Romanesti, care a fost semnata de toate partidele majore din Romania si aprobata de inaltul for care ne sprijina, o Cassandra moderna a facut o predictie care pune sub semnul intrebarii toate eforturile si sperantele noastre. Este vorba de agentia de rating Standard & Poor's, care are un contract de monitorizare a economiei romanesti cu BNR si a lansat un studiu prin care anunta posib......Citeste »
Politica »
Scenarii economice
Nu a trecut decat o saptamana si iata Romania este din nou descalificata pe plan financiar, intr-o maniera suspecta. Dupa ce agentia de rating Standard si Poor's a plasat Romania in randul tarilor aflate in pericol de a intra in incapacitate de plata, pana la sfarsitul acestui an, si saptamanalul britanic The Economist pune in pagina un articol foarte critic in care sustine ca Romania se afla in aceeasi situatie nu numai cu Pakistanul, Coasta de Fildes si Zimbabwe, ci si cu Ucraina si Ecuador, d...... Citeste »
Religie »
Pastorul si Cararile Vechi
Asa vorbeste Domnul: Stati in drumuri, uitati-va si intrebati care sunt cararile cele vechi, care este cararea cea buna: umblati pe ea, si veti gasi odihna pentru sufletele voastre! . Iata-ne ajunsi in anul 2000! Ceea ce odata ni se parea atat de departe e acum realitate. Parca niciodata nu am fost mai constienti de semnificatia viitorului. Suntem desigur la un moment crucial pentru bisericile noastre si de aceea consider binevenita tema conferintei pastorale din anul acesta. E momentul sa medit...... Citeste »
Sport »
Grupaj de Stiri
Antrenorul principal al echipei de fotbal Sportul Studentesc, fostul international Gavril Pele Balint, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca este scarbit de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc. Balint a afirmat ca a ajuns sa fie injurat la Campina, unde Sportul a intalnit, sambata, formatia locala Poiana, in cadrul etapei a XXX-a a Diviziei B, seria I (scor 1-0, in favoarea gazdelor), pentru ca formatia sa nu a vrut sa cedeze punctele campinenilor, aflati in lupta pentru evitare...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page