Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 383 - 21 Ianuarie, 1999 - Anul IX
Una dintre ideile sustinute de analistul omniprezent Silviu Brucan cu care sunt de acord este aceea ca reforma din Romania, lasata exclusiv in seama noastra, ar deraia mai curand sau mai tarziu, dar ea va continua sa se mentina pe linie datorita sprijinului primit de la marile tari bogate, cu traditie democratica. Dificultatile intampinate in construirea noii societati se datoreaza mai ales fenomenului de inertie spirituala, acelasi care o face pe sotie sa continue sa traiasca alaturi de un barb......Citeste »
Politica »
"Varianta" Damboviteana
de Stefana Bratu
Scandalul a fost declansat vineri 8 ianuarie, cand maestrul diversiunilor a lansat bomba la conferinta de presa a PRM. Vadim sustinea ca se afla in posesia unui jurnal intim care dovedea ca presedintele s-a infruptat din placerile oferite de tanara Rona intre anii 1993-1996. El ar fi cumparat jurnalul de la prieteni ai fetei care i l-au furat din casa si l-au copiat, pagina cu pagina, pe un copiator. „E nostim, jucaus dl presedinte al Romaniei - spune Vadim - o arunca in pat si musca din ea ca d...... Citeste »
De la Cititori »
Pagina Cititorului
Draga Clipa, In fiecare saptamana esti prezenta in casa mea. Te citim cu mare bucurie, deoarece prin minunatele tale articole ne porti pe toate meridianele. Te felicitam, dorim sa ai noi succese si La multi ani. Maria Grozav, Astoria, New York Florin Felecan - juniorul nr. 1 al Americii ! Mai putin de un an i-a trebuit lui Florin Felecan Jr. - multiplu campion al Romaniei - sa se instaleze in fruntea listei jucatorilor de sah americani in varsta de pana la 21 ani (rezolvarea unor probleme formal...... Citeste »
Religie »
PERSPECTIVA PROFETICA 1999
Adu-ti aminte de zilele din vechime, socoteste anii, varsta de oameni dupa varsta de oameni, intreaba pe tatal tau, si te va invata, pe batranii tai si iti vor spune... (Deut. 32:7)... Intr-o clipa, ei isi pierd viata. La miezul noptii, un popor se clatina si piere. Cel puternic piere fara amestecul mainii vreunui om... (Iov 34:20)... Omul chibzuit vede nenorocirea si se ascunde, dar cei prosti merg inainte si sint pedepsiti . (Prov. 22:3). -partea a patra- EUROPA Azi, Uniunea Europeana a introd...... Citeste »
Sport »
Sa ne inchinam rugbyului
Momentul hotarator al unei divizionare, A (sau chiar B) din campionatul nostru este aceasta perioada in care nu stii daca va fi cald sau frig. Intotdeauna planurile depind de numarul gradelor Celsius. De cele mai multe ori, aceste grade sunt putin mai jos de zero, dar se intampla ca ele sa depaseasca temperatura de zero grade. Anul acesta, deschiderea a fost pusa sub semnul intrebarii. Simpaticii nostri meteorologi au oscilat deseori in pronosticuri, pentru ca, pana la urma, sa ne dam seama ca V...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page