Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 331 - 8 Ianurie, 1998 - Anul VIII
Sfarsitul anului trecut si inceputul noului an au stat sub semnul zarvei iscate de PDSR preluata rapid de PD - in legatura cu faptul ca Regele Mihai a desemnat-o pe Principesa Margareta ca succesoare la drepturile si prerogativele sale (in chiar seara cand se implinea o jumatate de secol de la abdicarea sa fortata). Reactia PDSR si PUNR tine nu numai de spaima lor oarecum ancestrala fata de monarhie ci si de faptul ca respectivele partide se afla in lipsa de subiecte si abia asteapta un motiv de......Citeste »
Politica »
De prin presa... adunate
.. Atat declaratia Presedintelui Constantinescu cat si comunicatul CSAT (Consiliul Suprem de Aparare a Tarii) sunt ambigui. Ion Cristoiu - «Afacerea Severin. O noua enigma post-decembrista»: Se sustine ca s-au confirmat documentele date SRI si SIE de Adrian Severin despre actiunile impotriva sigurantei nationale. Nu s-au gasit (atentie la verb, nu s-au gasit, nu nu sunt!) elemente de natura sa confirme activitatea de spionaj a celor trecuti pe lista de Adrian Severin, lista ramasa secreta. Pract...... Citeste »
De la Cititori »
Stimati prieteni
Stimati prieteni,Mult succes inca odata pentru anul 1998, LA MULTI ANI!Alaturat va trimit articolul Noi santem Romani nu Valahi! cu rugamintea de a-l publica in Clipa.Dupa regula articolele trebuie sa fie mai scurte dar stiti nu se pot inghesui 20 de secole intr-o singura pagina.Din alt punct de vedere, cu mare durere in suflet am constatat si constat ca majoritatea romanilor tineri sau batrani, nu cunosc istoria neamului decat din auzite, singura lor manifestare patriotica este aceea de a merge...... Citeste »
Religie »
UMBLAREA DIN MIJLOCUL CASEI TALE
Voi canta bunatatea si dreptatea; Tie Doamne iti voi canta.Ma voi purta cu intelepciune pe o cale neprihanita. Cand vei veni la mine? Voi umbla cu inima fara prihana, in mijloculcasei mele. Nu voi pune nimic rau inaintea ochilor mei; urasc purtarea pacatosilor;ea nu se va lipi de mine. Inima stricata se va departa de mine; nu vreausa cunosc pe cel rau.Cel ce se deda la inselaciune nu va locui in casa mea; cel ce spuneminciuni nu va sta inaintea mea. (Psalmul 101:1-4,7)-partea a doua-1. Purtare c...... Citeste »
Sport »
"La multi ani" din partea fotbalului
Probabil ca aceste zile de ianuarie sunt cele mai interesante din fotbalul romanesc. Motivul? Faptul ca nu se joaca. In schimb, soaptele despre transferuri sunt la ordinea zilei. ( Soapte este corespondentul pur neaos pentru zvon.) * Pagina intai a ziarelor revine lui Radu Niculescu. Varful de atac al Nationalului (fost Progresul) a fost solicitat de Rapid, pentru prima jumatate a anului, clubului promitandu-i-se 50.000 de dolari. Suma ni s-a parut aproape exorbitanta, dat fiind termenul - sase ...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page