Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 1179 - 28 Septembrie, 2015 - Anul XXV
de A.C.TON
“Sine ira et studio - Fara ura si partinire”, Tacitus Guvernele lumii sunt reduse la paralizie sau imbecilitate-The government of the world are reduced to paralysis or imbecility - Alvin Toffler Intr-o lume in care neadevarurile au proliferat de asemenea natura, incat se confunda cu adevarul in aceasta imperfectiune in care dezordinea a atins cote alarmante, ultimele urme de civilizatie mai pot fi regasite prin junglele din Papua-Noua Guinee sau in imprejurimile Bujumburei-Burundi, batranul nost......Citeste »
Editoriale »
Ambasada SUA anunta începerea programului Loteria Vizelor pentru anul 2017
Ambasada Statelor Unite ale Americii anunta inceperea programului Loteria Vizelor (Diversity Visa - DV) pentru anul 2017, prin intermediul caruia persoanele care indeplinesc cerinte simple, dar stricte de calificare pot obtine vize de rezidenta permanenta in Statele Unite. Inregistrarile pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic in perioada care incepe joi, 1 octombrie 2015, la ora 12,00 PM, ora de vara a Coastei de Est, si se incheie marti, 3 noiembrie 2015, la ora 12,00 PM, ora de ...... Citeste »
Ambasada României în Statele Unite ale Americii - Întrevederea ambasadorului George Maior cu senatorul Ron Johnson
1 octombrie 2015 La 1 octombrie 2015, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a avut o intrevedere cu senatorul Ron Johnson (Republican, Wisconsin), presedintele Comitetului pentru Securitate Interna si Afaceri Guvernamentale din cadrul Senatului SUA, precum si al Subcomitetului pentru Europa si Cooperare Regionala in domeniul Securitatii din cadrul Comitetului pentru Relatii Externe. Cu acest prilej, au fost discutate o serie de subiecte bilaterale si multilaterale, printre care accederea Ro...... Citeste »
Ambasada României în SUA - Comunicat de presa
30 septembrie 2015 Ambasada Romaniei in SUA, gazda unei misiuni economice a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Miercuri, 30 octombrie 2015, la Ambasada Romaniei in Statele Unite ale Americii, o delegatie a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei s-a intalnit cu reprezentantii unor companii americane din diverse domenii. Intalnirea face parte dintr-un program de atragere de noi parteneri si de investitii straine in Romania, precum si de promovare a mediului de afaceri din tara noastra. I...... Citeste »
Mesaj Casa Alba: intarirea statului de drept - esential pentru securitatea Romaniei
La adresa de mai jos gasiti atat mesajul Casei Albe dupa intalnirea Vicepresedintelui Biden cu Presedintele Iohannis, cat si o analiza a celor transmite de partea americana.http://coalitiaromanilor.org/a40-mesaj-casa-alba-intarirea-statului-de-drept-esential-pentru-securitatea-romaniei.aspxPartea americana a scos in evidenta importanta intaririi statului de drept atat pentru securitatea Romaniei cat si pentru stimularea economiei.Statul de drept nu se rezuma numai la lupta anticoruptie, ci si la...... Citeste »
Romanii din SUA ii cer lui VP Biden sa-l sprijine pe Presedintele Iohannis in consolidarea statului de drept in Romania
Fr. Chris Terhes Romanian Community Coalition www.coalitiaromanilor.org http://www.coalitiaromanilor.org/a39-romanii-din-sua-ii-cer-lui-vp-biden-sa-l-sprijine-pe-pres-iohannis-in-consolidarea-statului-de-drept-in-romania.aspx Romanii din SUA ii cer lui VP Biden sa-l sprijine pe Pres. Iohannis in consolidarea statului de drept in Romania Lideri de organizatii ale romanilor din Statele Unite, preoti, administratori de grupuri pe Facebook, reprezentanti ai presei de limba romana, precum si alti rom...... Citeste »
Scrisoare a intelectualilor
La adresa adeziune@memorieculturala.ro se poate semna urmatoarea scrisoare: Memorie Culturala: Scrisoare deschisa catre Presedintele Romaniei, Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Avocatul Poporului. Noi, profesori universitari, artisti plastici, scriitori, cercetatori, doctoranzi in domeniul literelor, artei si stiintelor umane, membri si colaboratori ai Fundatiei „Credinta si Creatie”, reuniti la Manastirea Putna cu ocazia colocviului „Etica memoriei” (20-23 august 2015), atragem atentia a...... Citeste »
Ce fel de Europa?
de Andrei Marga Dupa cotitura istorica din 1989, prin care a incetat scindarea ideologica pe continent, tratatul de la Maastricht (1992) a pus tarile europene pe directia unificarii politice in cadrul democratiei. Uniunea Europeana isi sporea atunci necontenit prestigiul. Mult prea curand insa, cu noi generatii de decidenti, Europa unita a inceput sa adune neajunsuri. Mai intai, a fost neputinta de a adopta o Constitutie, ca urmare a disensiunilor privind preluarea mostenirii culturale. Indecizi...... Citeste »
Mai multe organizatii ale romanilor din SUA ii cer vicepresedintelui american Joe Biden sa il sprijine pe presedintele Iohannis in consolidarea statului de drept in Romania
de I.C. HotNews.ro Liderii mai multor organizatii ale romanilor din Statele Unite, preoti, administratori de grupuri pe Facebook, reprezentanti ai presei de limba romana, precum si alti romani-americani i-au trimis sambata o scrisoare vicepresedintelui american Joe Biden in care ii cer sa discute cu presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in SUA, despre modul in care Statele Unite pot ajuta concret la intarirea statului de drept in Romania, in special in directia protejarii indepen...... Citeste »
Idealul National corelat cu identitatea si unitatea nationala, cu aspiratia de reîntregire a neamului românesc
Dialogheaza Virgil Mandacanu (doctor habilitat in pedagogie, profesor universitar, publicist, R.Moldova) si Galina Martea (doctor in stiinte economice, academician de onoare al invatamantului universitar, scriitoare, Olanda) «Idealul national trebuie cultivat si educat in oameni, si trebuie sa fie prezent in fata tuturor etapelor de dezvoltare umana - educatie, instruirie, cunoastere, comunicare, cultura…Iar pedagogul, scoala este obligata si trebuie sa indeplineasca misiunea de a educa nu doar ...... Citeste »
Ambasada României în Statele Unite ale Americii - Comunicat de presa
21 septembrie 2015 Ambasadorul George Cristian Maior a primit Emblema de Merit “Partener pentru Aparare” din partea Sefului Statului Major General, general-locotenent Nicolae-Ionel Ciuca Ambasadorul George Cristian Maior a primit, luni, 21 septembrie 2015, din partea Sefului Statului Major General, general-locotenent Nicolae-Ionel Ciuca, Emblema de Merit „Partener pentru Aparare”, clasa a II-a. Seful Statului Major General a aratat ca distinctia i-a fost acordata ambasadorului Romaniei in Statel...... Citeste »
Ambasadorul George Cristian Maior a participat la ceremonia de depunere a juramântului de catre Hans G. Klemm, în calitate de ambasador al SUA în România, în prezenta secretarului de stat John Kerry
Ambasadorul George Cristian Maior a participat la ceremonia de depunere a juramantului de catre Hans G. Klemm, in calitate de ambasador al SUA in Romania, in prezenta secretarului de stat John Kerry Ambasadorul desemnat al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, a participat miercuri, 16 septembrie 2015, la ceremonia de depunere a juramantului de catre Hans G. Klemm, in calitate de ambasador al SUA in Romania. Ceremonia a avut loc la sediul Departamentului de Stat al SUA, ...... Citeste »
Ambasada României în Statele Unite ale Americii - Noul ambasador în Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama
Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat joi, 17 septembrie 2015, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba. Cu aceasta ocazie, ambasadorul George Cristian Maior a mentionat importanta Parteneriatului Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii pentru relatiile dintre cele doua ?ari si relevanta sa in planul stabilitatii si securitatii regionale. „P...... Citeste »
Geometria supraputerilor
de Andrei Marga Intrebarea privind lumea ce vine preocupa intens. Experti americani au atras atentia ca se schimba lumea constituita in 1989. Zbigniew Brzezinski (Strategic Vision. America and the Crisis of Global Power, Basic Books, New York, 2012) vorbea de redistributia puterii dinspre Vest spre Est. Henry Kissinger (World Order, Penguin, New York, 2014) propune regandirea optiunilor intr-o lume mai complicata. Chiar si conservatorul Robert Kagan (The World America Made, Alfred A.Knopff, New ...... Citeste »
Lungul drum de la Bucuresti la… Jula
de Eva Simon
Poate un titlu si mai potrivit acestei scrieri ar fi: De ce ocolesc ministrii romani orasul Jula, „capitala romanilor din Ungaria? Dar pentru ca nu vrem sa stresam, Doamne fereste!, pe nimeni cu o intrebare la care raspunsul este mult prea complicat si probabil si incomod, ne vom concentra asupra trecerii in revista a unor date si problem concrete. Dupa ani buni in care s-a crezut ca relatiile romano-maghiare si, inclusiv, relatiile romano-romane (se intelege: intre Romania si comunitatea romane...... Citeste »
Politica »
Ziua de dupa ziua de apoi
Cand omul fuge, o face din cateva motive clare: ori o face de frica, ori o face pentru propriul palmares sportiv, ori o face pentru ca cineva il pune sa o faca. Iar atunci cand omul fuge din propria tara, din casa lui si din locul in care s-a nascut, raspunsul poate fi unul singur: ceva sau cineva ii ameninta viata. Mai exista si varianta ca cineva sa ii spuna sa o ia la goana spre alte zari, pentru ca acel cineva s-a gandit mai bine si a constatat ca alte tari sunt mai interesante si mai demne ...... Citeste »
Invazia Barbarilor
de Prof. dr. Viorel Roman
Invazia Barbarilor in Imperiul Roman, Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana are o traditie bimilenara. Numai Germania asteapta anul acesta 800.000 de afro-asiatici din asa zise state esuate - failed state -, parasite de administratia crestin-europeana in urma cu jumatate de secol. De atunci ele sunt incapabile sa mentina un minim de conditii civilizate populatiei preponderent musulame si idolatrice, care se refugiaza acum, trecand prin Balcani sau cu ambarcatiuni Mediterana, in UE. Pe scurt: ...... Citeste »
Vederi de pe prispa - „ MADE BY HOHENZOLLERN „
de Robert Pugler
Cine l-a ales pe Dumnezeu ca deiviza a realizarilor sale in viata se va bucura de mantuirea Lui. Respectul fata de Atotputernic este mai mare decat trufia vitei nobile din care se trag monarhii romani din Casa Hohenzollern de Sigmaringen. N-am de gand se fac concurenta mediilor mondene pe care le rasfoim prin diverse anticamere sau sali de asteptare. Ele ne dau o impresie a Caselor Regale de genul „uitate ca sa-ti scalzi ochii !“. Chiar daca unele Case regale isi concep existenta dupa acest mod ...... Citeste »
Boala limbii albastre: CCIRO Italia în colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale organizeaza marti 29 septembrie 2015 o masa rotunda pentru deblocarea exporturilor de bovine spre Italia
Marti 29 septembrie 2015, ora 10:00, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, sala 20, CCIRO Italia, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, fermieri romani, reprezentanti ai asociatiilor si patronatelor fermierilor, importatori italieni, reprezentanti ai autoritatilor sanitar-veterinare din Regiunea Veneto, importatori de bovine italieni, exportatori fermieri romani se vor reuni pentru a gasi solutii in vederea reluarii exporturilor de bovine ...... Citeste »
Comunicat de presa referitor la Crucea din Piata Universitatii
Comunicat de presa Sorin Iliesiu – senator PSD 26 septembrie 2015 Ca urmare a opiniilor exprimate in spatiul public referitoare la posibilitatea construirii in Piata Universitatii din Bucuresti a „Monumentului national al victimelor totalitarismului comunist” sub forma unei cruci de dimensiune monumentala, si, de asemenea, ca urmare a discutiilor recente cu colegi parlamentari despre forma optima a acestui monument, voi aduce urmatoarele amendamente la articolul 5.-(1) al propunerii mele legisla...... Citeste »
CE AR TREBUI PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS SA FACA ÎN TOT ACEST TIMP CÂT FACE PE NIZNAIUL?
George PETROVAI In primul rand, in loc sa mimeze democratia prin ridicole postari pe Facebook, ar trebui sa se faca luntre si punte ca sa-si onoreze macar o parte din promisiunile electorale, neuitand ca foarte multi romani i-au dat votul din teama ca, neexistand o contrapondere politica, intreaga putere legislativa si executiva risca (prin propulsarea lui Victor Ponta la Cotroceni) nu doar sa fie acaparata de PSD si acolitii sai, ci si sa fie temeinic consolidata intr-un autentic stat mafioto-a...... Citeste »
Cultura »
„Punti de lumina"
Editia a IX-a 2 octombrie 2015, Hotel „Continental , sala „Tonitza , ora 11 PROGRAM Ora 11 - Film artistic: „Doi barbati pentru o moarte (1969, alb-negru), regia Gheorghe Naghi. (In distributie: Ilarion Ciobanu, Stefan Mihailescu-Braila, Matei Alexandru, Monica Ghiuta, Ferencz Bencze, Chiril Economu, Hans Kraus.) Prezinta: Mariana Cristescu si Miron Manega (Bucuresti) Ora 12.30 - Noi aparitii editoriale: Miron Manega - „Inscriptii pe poarta Infernului. Erezii in forma fixa si „7 Rostiri , versur...... Citeste »
George ROCA - NEGRU SI ALB - (POEZIE MULTILINGVA)
NEGRU SI ALB Am citit in albul ochilor tai ca nu ma iubesti nici cat negru sub unghie. Cearcanele mele vinetii, fructul noptilor albe, au devenit negre plangand de inima albastra. NOIR ET BLANC Traducere in limba franceza: Adina Rosenkranz-Herscovici & Sara Herscovici J'ai lu dans le blanc de tes yeux que tu ne m'aimes pas même pas, un tout petit peu. Mes cernes violacées, le fruit des nuits blanches, sont devenues noires d'avoir tant pleuré de coeur bleu. NERO E BIANCO Traducere in limba it...... Citeste »
SCURTA DESCRIERE A INITIATIVEI „O POEZIE PE SAPTAMÂNA”
Gabriela CALUTIU SONNENBERG Proiect initiat si coordonat de poetul belgian Germain Droogenbroodt Nascuta din ideea de a publica saptamanal o poezie din lirica lumii in ziarul de limba flamanda al comunitatii olandeze locuitoare in Spania, initiativa traducerii si publicarii ritmice a creatiei lirice a poetilor din intreaga lume a crescut si s-a extins la nivel international, apropiindu-se la ora actuala de poemul numerotat cu cifra rotunda de 400. Ideea de a darui pe cale traditional-tiparita, r...... Citeste »
Prezentarea cartii "El cartero nunca más llama dos veces" o "Sueños ... sueños ... sueños" / "Postasul un mai suna de doua ori" sau "Visuri… visuri… visuri…" a scriitoarei Dr. Cornelia Paun Heinzel
S-a publicat volumul bilingv romano-spaniol de proza scurta cu titlul libro El cartero nunca más llama dos veces o „Sueños...sueños...sueños... al scriitoarei Dr. Cornelia Paun Heinzel, - „Escritora Cornelia Paun, poeta de fama y prestigio internacional „ José Antonio Hervás, poet si editor, Spania, in REVISTA DE LITERATURA “REPOELAS” España - care a publicat fiind colaboratoare in reviste de literatura din U.S.A, Canada, Spania, Franta, Germania, Malaezia, Irlanda, Columbia, Chile, Australia, N...... Citeste »
Poezii de Luca Cipolla
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Come sinfonia (dal titolo di una canzone di Pino Donaggio) La puntina sul disco della coscienza, carte di focaccia, la strada, di stracci una palla.. Dove s'amavan Dio lo ricorda, - come sinfonia - luci raccolte alla tele, voci urlate lungo vie d'assolato quartiere che agli occhi d'un bimbo celava campi di riso non estranei al paese. Ca simfonie (dintr-un cantec al lui Pino Donaggio) Pick-upul pe discul constiintei, hartii...... Citeste »
SCHITE UMORISTICE (50) – O ISTORIE CU COVRIGI
Dorel SCHOR Pe vremea cand Boris Israelovici Glazpapir era tanar, frumos si nici nu banuia ca va fi numit sef de sindicat, facea curte unei fete simpatice si brunete, de familie buna si cu origine sanatoasa. S-a intamplat insa ca vara si chiar toamna au trecut, s-a facut, cum se spune, al dracului de frig in orasul lor cu un singur cinematograf si parintii fetei l-au invitat pe Boris la ei acasa, ca pe un viitor ginere... Boris a fost primit cu multa simpatie si cu ceai rusesc direct din samovar...... Citeste »
Pe Aleile Parcului Am Zarit Frunzele Toamnei
de Octavian Lupu
Sala de asteptare era plina pana la refuz. Insirati in coloane lungi de cativa zeci de metri, solicitantii isi asteptau randul la trei ghisee din spatele carora functionari obositi si plictisiti raspundeau monosilabic la intrebarile clientilor. Nimic nu parea anormal in toata aceasta priveliste ce dura pe parcursul intregii zile. Orele treceau prafuite peste orizontul cenusiu al marelui oras, mereu invelit in mantia plumburie a smogului ridicat de sutele de mii de masini si de alte cateva zeci d...... Citeste »
De la Cititori »
Primim de la cititori : Sfaturi, glume si pareri
de Vasile Teris, emigrat din Romania in anul 1947 Sfaturi, glume si pareri Poezii cu ritm si rima Simfonii sunt in cuvinte Fara ele e-o enigma Proze in bucati ciuntite Boudelaire Multa lume astazi scrie Si pretind ca-i poezie Pe hartii si pe pereti Insa nu toti sunt poeti. Boudelaire Daca dai omului un peste Doar o zi el va manca De-l inveti sa pescuiasca Toata viata va avea. Confucius Nu-s de acord cu ce tu spui Dar eu voi lupta o viata Sa ai drept sa spui oricui Tot ce vrei, oricand pe fata. V...... Citeste »
Sport »
Tenis: "Sunt atât de fericita ca am câstigat primul titlu WTA dupa trei ani" (Irina Begu)
Sunt atat de fericita ca am castigat primul meu titlu WTA dupa trei ani , a declarat duminica jucatoarea romana de tenis Irina Begu, dupa ce s-a impus in finala turneului de la Seul, dotat cu premii de 426.750 de dolari. * Irina Begu a castigat turneul WTA de la Seul Begu (25 ani, 29 WTA), principala favorita, a invins-o, duminica, in finala, pe belarusa Aleksandra Sasnovici, cu 6-3, 6-1. Romanca a triumfat pentru a doua oara intr-un turneu WTA, dupa cel de la Taskent (Uzbekistan) din 2012. Sunt...... Citeste »
Minifotbal: România a cucerit al saselea titlu european
Nationala de minifotbal a Romaniei a cucerit, sambata, al saselea sau titlu consecutiv de campioana europeana, dupa ce a invins Croatia cu scorul de 5-1 (2-0), in finala miniEURO 2015 de la Vrsar (Croatia). Sursa foto: European Minifootball Federation / Facebook Echipa antrenata de Dan Cojocaru s-a impus prin golurile marcate de Adrian Calugareanu (1), Mircea Popa (14, 30), Gabriel Tanase (32) si Radu Burciu (34), respectiv Tin Prpic (33). Ultimele doua goluri ale tricolorilor au venit dupa ce c...... Citeste »
Flux de stiri »
ALIANTA
September 24, 2015 FOR IMMEDIATE RELEASE CONTACT: Daniela Kammrath, dk.alianta@gmail.com, phone: (929) 352-6529 ANNOUNCING ALIANTA'S ANNUAL AWARDS GALA Honoring the accomplishments of Robert D. Kaplan, Dr. Adrian Bejan and Radu Georgescu To download the press release in Romanian language click here. Washington, DC. On October 7, 2015, Alianta, a nonpartisan alliance of Romanian and American organizations and professionals, will hold its second Awards Gala to raise Romania's profile in the U.S. a...... Citeste »
Iohannis, românilor din SUA: Asigurarea votului prin corespondenta în 2016, o dovada de maturizare a clasei politice
Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la intalnirea cu comunitatea de romani din SUA, ca asigurarea votului prin corespondenta la alegerile din 2016 va fi o dovada de maturizare a clasei politice romanesti. Sefului statului a subliniat si ca votul prin corespondenta este un proiect la care tine in mod special, nu din ratiuni politice, ci ca exemplu al unei relatii corecte intre stat si cetatean in garantarea unui drept fundamen...... Citeste »
Iohannis, românilor din SUA: Puteti fi emisari ai culturii domniei legii în România
Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca exista trei cai prin care romanii din SUA pot sustine Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, printre care faptul ca acestia pot fi emisari ai domniei legii in Romania. Prima, pe care o practicati deja — si va multumesc pentru felul in care o faceti — este sa continuati sa fiti purtatorii de cuvant ai culturii si traditiilor romanesti pe aceste meleaguri. A doua este sa adaugati rol...... Citeste »
Iohannis: România este interesata de Noul Drum al Matasii
Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit sambata cu omologul sau din Republica Populara Chineza, Xi Jinping, context in care a fost exprimat interesul Romaniei pentru Noul Drum al Matasii. Sursa foto: presidency.ro Potrivit Administratiei Prezidentiale, cei doi demnitari au salutat evolutia si substanta relatiilor romano-chineze, atat la nivel bilateral, cat si in cadrul mai larg al raporturilor Uniunea Europeana-China si pe plan internat...... Citeste »
UPDATE SUA si China au cazut de acord asupra unei cooperari în lupta împotriva pirateriei informatice
Presedintele american Barak Obama a anuntat vineri la Washington, alaturi de omologul sau chinez, Xi Jinping, ca cele doua mari puteri mondiale au cazut de acord pentru a lupta impotriva pirateriei informatice, una dintre cele mai mari dispute dintre Washington si Beijing, relateaza AFP si Reuters. ''Am exprimat inca o data preocuparile noastre foarte grave in legatura cu cresterea amenintarilor in domeniul securitatii cibernetice impotriva intreprinderilor si a cetatenilor americani'', a declar...... Citeste »
Migranti: Google constata o crestere considerabila a numarului de traduceri din araba în germana
Compania Google a solicitat, vineri, vorbitorilor de araba si persana sa contribuie la perfectionarea serviciului sau de traducere in si din germana in aceste doua limbi dupa ce solicitarile de acest gen au crescut considerabil in 2015, in contextul crizei migratiei, informeaza AFP. Multe dintre persoanele sosite in Europa in ultima vreme, provenind in special din Orientul Mijlociu, 'folosesc Google Translator (serviciul de traducere automata)' si asa se explica faptul ca' in anul in curs, doar ...... Citeste »
Raoul Chiesa, fost hacker, consilier în securitate informatica: Aveti grija ce postati, Internetul nu uita niciodata
Raoul Chiesa, fost hacker italian, fondator si CEO la Security Brokers sfatuieste utilizatorii de Internet sa aiba grija ce posteaza, pentru ca va fi foarte greu sa stearga acele date, indiferent daca este vorba de fotografii sau informatii cu caracter personal. Internetul nu uita niciodata. (...) Daca postati ceva pe Internet, este alegerea dumneavoastra , a precizat expertul in criminalitate informatica, miercuri seara, la Casa de Cultura a Sindicatelor, in cadrul unei reuniuni la care au part...... Citeste »
Oamenii sunt înconjurati de o aura din ... microbi
Corpul uman emite in aer o semnatura bacteriana, un fel de aura ce ne inconjoara si este numita de oamenii de stiinta nor microbian care, conform unui studiu realizat la Biology and the Built Environment Center din cadrul Universitatii Oregon, este unica pentru fiecare individ in parte, la fel ca amprentele digitale, conform unui material publicat pe site-ul citylab.com. Sursa foto: dream designs / freedigitalphotos.net Fiecare om lasa in urma sa o urma microbiana pe orice suprafata cu care intr...... Citeste »
Planta VINDECATOARE: te scapa de BOLI si actioneaza precum un CHIRURG estetician
Sunt folosite adesea in medicina naturista, dar si in gospodarie pentru a pregati fel de fel de preparate delicioase. Consumul acestor fructe imbunatateste semnificativ starea de sanatate, alunga diferite boli si actioneaza precum un chirurg estetician. Macesele, micile fructe rosii care sunt vedetele toamnei, reprezinta o adevarata oaza de sanatate. Sunt bogate in vitamine si minerale, dar si in substante active care imbunatatesc semnificativ starea de sanatate si previn numeroase boli. Macesel...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page