Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 1155 - 10 January, 2015 - Anul XXV
de A.C.TON
“Sine ira et studio - Fara ura si partinire”, Tacitus Guvernele lumii sunt reduse la paralizie sau imbecilitate-The government of the world are reduced to paralysis or imbecility - Alvin Toffler Inca din anul 1991, Jim Doti, un intelectual de mare calibru, un creier de exceptie, un om structurat mental pe anumite notiuni primordiale de comportament conectate in primul plan la ordine si disciplina, a fost numit presedinte la faimoasa Chapman University, locata in pitorescul oras Orange al vesnice......Citeste »
Editoriale »
ROMÂNII DIN FRANTA SOLIDARI CU FAMILIILE VICTIMELOR ATENTATULUI DE LA PARIS
Sute de romani au participat ieri la manifestatiile organizate in orasele din Franta pentru a-si exprima solidaritatea cu poporul francez greu incercat in urma atentatului de la ziarul Charlie Hebdo. In cursul zilei de ieri, trei teroristi islamisti au patruns in sediul ziarului Charlie Hebdo omorand 12 persoane si ranind grav alte 4. Cu mai mult timp in urma publicatia a fost amenintata si atacata cu sticle incendiare ca raspuns al publicarii unor caricaturi cu Mohamed. „FADERE condamna atentat...... Citeste »
DPRRP si diplomatii români din Serbia încearca distrugerea celei mai active organizatii neguvernamentale din Timoc. În spate, complicitate dintre securitatea sârba si ofiteri acoperiti din serviciile românesti
Va aducem la cunostinta faptul ca Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni / Ministerul Afacerilor Externe impreuna cu diplomati din Serbia a reusit sa creeaze foarte mari probleme si sa distruga tot ce am facut in ultimii zece ani. Finantarea pentru proiectele destinate sprijinirii activitatii romanilor de pretutindeni in Serbia de rasarit a fost in buna parte repartizate asociatilor care nu exista, sunt coordonate de securitatea sarba, sau sunt formate trei zile inainte...... Citeste »
DEZVALUIRILE PROFESORULUI UNIV. DR. IOAN SCURTU: "Mihai Razvan Ungureanu a sabotat negocierile pentru Tezaurul României de la Moscova"
Mihai Razvan Ungureanu, recent uns consilier personal al noului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, pe perioada cat a fost ministru de Externe, a sabotat prin acte oficiale interne activitatea Comisiei pentru recuperarea Tezaurului Romaniei de la Moscova. In acelasi timp, a intreprins toate demersurile posibile pentru transmiterea ilegala a Tezaurului Mostenirii Gojdu catre Ungaria, scrie jurnalistul Victor Roncea in www.bursa.ro, preluat de Romanian Global News. Mai mult, Emil Boc, premieru...... Citeste »
Tace si face. Inca nu stim ce
de Dan Tapalaga HotNews.ro Foto: Hotnews Comportamentul presedintelui Klaus Iohannis dupa investirea oficiala in functie a impartit inevitabil tara in doua. Tot mai multe voci (Silviu Sergiu, Ioana Ene) ii reproseaza deja noului sef de stat tacerile dupa intalnirile cu Victor Ponta, faptul ca nu comunica institutional cat ar trebui si ca tace prea adanc atunci cand ar trebui sa vorbeasca tare. Pe de alta parte, sustinatorii sai sustin ca procedeaza corect, in acord cu personalitatea sa si cu pro...... Citeste »
Cercetarea istorica a lui Isus. Începutul
de Andrei Marga Una dintre marile innoiri ale culturii moderne provine din expansiunea cercetarii istorice a caii pe care Isus din Nazaret a devenit Isus Hristos. De personalitatea lui Isus este legata, cum se stie, initierea unei dizidente in sanul iudaismului, care a dus, istoriceste, la aparitia celei mai influente religii - crestinismul. De departe cea mai cunoscuta personalitate a antichitatii, Isus a inspirat deja de aproape doua milenii omenirea. In raport cu invatatura si viata sa au lua...... Citeste »
A FOST ANUL LUMINII !
Sergiu Gabureac In curand, voi incepe sezonul al IV-lea al tabletelor. Nu inainte de a face un bilant al anului, ce tocmai se incheie, cu evenimente ce par a tine de domeniul paranormalului. Pentru neinitiati. Cei care a constientizat semnificatia Anului Luminii nu prea au avut de ce sa fie uimiti de cele intamplate. Si, totusi, cateva evenimente se incadreaza perfect in sfera semnelor celeste. Chiar daca as fi vrut ca lucrurile sa se deruleze cu o viteza mai mare si mai pe intelesul general. N-...... Citeste »
“Pentru umilintele si suferintele îndurate, fiecare român din strainatate ar merita cel putin o medalie” – scrisoare deschisa, adresata Presedintelui Klaus Iohannis
Acum cateva zile scriitorul roman stabilit la Madrid, Gelu Vlasin, a adresat o scrisoare deschisa noului Presedinte al Romaniei indemnandu-l sa se uite mai cu atentie la resursa umana pe care o reprezinta Diaspora romaneasca. Iata textul integral al scrisorii. Stimate domnule Presedinte Sunt un roman din strainatate, unul dintre cei care iubesc Romania la fel de mult ca si dumneavoastra, un roman care a decis acum aproape 15 ani sa ia drumul pribegiei, drumul dureros al strainatatii. Decizia mi-...... Citeste »
Cadou neasteptat pentru românii de pretutindeni: secretarul de stat Stejarel Olaru a fost, în sfârsit, DEMIS
Stejarel Olaru nu mai este secretar de stat la Ministerul de Externe. Primul ministrul Victor Ponta a semnat decizia de eliberare a acestuia din functie in data de 23 decembrie 2014, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial nr. 947, scrie Sorin Cehan in www.gazetaromaneasca.com, preluat de Romanian Global News. Stejarel Olaru a fost numit in functie in ianuarie 2013, odata cu ministrul de atunci al romanilor de pretutindeni, Cristian David. In februarie 2014, cand USL s-a rupt si liberalii a...... Citeste »
UN GÂND PENTRU CANADA SI ROMÂNIA DE ANUL NOU
Elena BUICA Sfarsitul unui an si apropierea celui ce urmeaza, aduce in firescul rosturilor noastre o aruncatura a privirii ca o concluzie asupra celor ce ne-am dorit si ce am reusit sau nu sa implinim, ca apoi sa extragem esente de viata pe care sa construim acel podium necesar urcusului zilelor ce vor urma. Fie individual, fie in familie, grupari mai mici sau mai mari, cat o tara, un continent sau o intreaga omenire, cu totii cernem prin sita timpului intamplarile ultimului an. Ceea ce ramane p...... Citeste »
Politica »
OARE VOM AVEA INCONSTIENTA SA CONSOLIDAM O CULTURA A INFRACTIONALITATII (3)
Corneliu LEU De la infractionalitatea unei clase care ar trebui sa aiba rol de model social findca s-a dovedit intotdeauna a impune exemple in comportamentul si devenirea generatiilor pe care le reprezinta, se ajunge astfel, prin raspandire, ca si prin unele indemnuri nefaste venite din afara, la generalizare si permanentizare. Adica, la ceea ce numeam in articolul trecut „cultura a infractionalitatii dezvoltata cu rea intentie la nivel national si cultivata in plus prin interese straine”. Ceea ...... Citeste »
Invecinarea cu România - obiectiv strategic al Federatiei Ruse
General Br. (r) Aurel I. Rogojan Federatia Rusa si-a reconsiderat intreg sistemul de securitate Readucerea Crimeii in componenta Fereratiei Ruse este doar o prima etapa a reconfigurarilor geopolitice gandite de planificatorii strategiilor politico-militare de reactie a Moscovei la avansul provocator al Statelor Unite ale Americii catre est, in numele securitatii statelor din Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord, aflate sub „amenintarea doctrinei de aparare a Federatiei Ruse”. De mai bine ...... Citeste »
DECENTA ÎN POLITICA
de Vavila Popovici
„Omenirea nu va scapa niciodata de necazuri pana cand iubitorii intelepciunii nu vor ajunge la fraiele puterii politice, sau pana cand detinatorii puterii nu vor deveni iubitori ai intelepciunii.” Platon Decenta este definita ca o atitudine de respectare a regulilor de buna purtare, a convenientelor si a moralei, ea determinand adevarata valoare a omului si a societatii in care traieste. Comportamentul in spiritul decentei trebuie pastrat in toate momentele si domeniile vietii noastre, prin cuvi...... Citeste »
VEDERI DE PE PRISPA - „COLONIA“
de Robert Pugler
Aud mereu ca tara noastra a devenit o colonie. Expresia se precatica colo si dincolo. Dar cei care se cred intr-o colonie, au fost oare intra-devar intr-una ? Nu ma refer la concediile petrecute de anumite persoane intr-un hotel SPA de pe insula Bali sau pe plajile pedofile ale Tailandei sau intre zidurile fortificate ale unui resort din Rep. Dominicana, de unde, un kilometru in linia aeriana se gasesc sandramalele populatiei bastinase, pe care – intins la marginea bazinului - intre zidurile ce ...... Citeste »
Cultura »
PRIVIND ÎNAPOI/ÎNAINTE CU/FARA MÂNIE
Autor: NICOLAE BACIUT Anul 2014 a fost un an dens, complicat, contrariant, cu bucurii, cu amaraciuni, cu spaime, cu revolta, cu speranta... Cu nostalgii, incat si unele lucruri mai indepartate mi s-a parut ca s-au intamplat doar ieri... A fost un an in care mi-am vazut de scris si de tiparit carti, reviste, prefacand-ma ca nu vad mizeriile morale, politice din jurul meu, mergand mai departe, cu convingerea ca frumosul, adevarul, dreptatea vor invinge. Daca ar fi sa fac un inventar, nici nu-mi vi...... Citeste »
Invitatie
de George ROCA
INVITAM POETII CARE DORESC SA FACA PARTE DIN VOLUMUL SIMBIOZE LIRICE NR 10 sau 11 (depinde de locuri) SA IA LEGATURA PENTRU DETALII CU GEORGE ROCA SAU CU DOAMNA RODICA ELENA LUPU (DIRECTOAREA EDITURII ANAMAROL) LA ADRESELE DE EMAIL: George Roca RMG REXLIBRIS MEDIA GROUP mediagroup@rexlibris.net sau Rodica Elena Lupu EDITURA ANAMAROL edituraanamarol@gmail.com de George ROCA... Citeste »
INTERVIU CU DOAMNA PROF.DR. RUXANDRA VIDU – PRESEDINTA ACADEMIEI ROMÂNO-AMERICANE DE ARTE SI STIINTE (ARA)
George ROCA George ROCA: Distinsa doamna, mai intai am sa incep cu felicitarile. In cadrul celui de al XXXVII-lea Congres al Academiei Romano-Americane de Arte si Stiinte (American Romanian Academy of Arts and Science**), care a avut loc la Chisinau in luna iunie 2013, ati fost fost aleasa presedinte a acestei inalte organizatii. Cateva detalii va rog. Ruxandra VIDU: Multumesc. A fost o onoare deosebita sa fiu aleasa presedinta acestei prestigioase academii. Cu atat mai mult cu cat printre membr...... Citeste »
NICOLAE ST. NOICA: PALATUL UNIVERSITATII DIN BUCURESTI SI PERSONALITATI DIN LUMEA CONSTRUCTORILOR – EDITURA VREMEA
Rexlibris Media Group Va prezentam cea mai recenta aparitie in colectia „Planeta Bucuresti” a Editurii Vremea: Palatul Universitatii din Bucuresti si personalitati din lumea constructorilor De Nicolae St. Noica Pagini: 134 Format: 31,5 x 23,5 cm ISBN: 978-973-645-658-9 Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la infiintarea Universitatii din Bucuresti, Nicolae St. Noica, inginer constructor, profesor, scriitor, fost ministru al Lucrarilor Publice, ne ofera acest albumul bogat ilustrat ce infatiseaz...... Citeste »
CU BARUCH ELRON, LA „SALON D’AUTOMNE”, ÎN TEL AVIV
Roni CACIULARU Aici, in Israel, toamna vine palid si, in scurt timp, isi schimba doar numele, chemandu-se iarna. Iar iernile cu care noi am fost deprinsi, in Romania, sunt aproape inexistente. Acum e toamna tarzie, uneori ceva mai zburlita, adica ploua si e ceva-ceva mai rece… Asa ca... daca amintesc acum de „Salonul de toamna” parizian, instalat la Tel Aviv, nu trebuie sa mire pe nimeni… Era o sambata ploioasa. Mai intai cu soare. Un soare cu dinti! Era rece si vant puternic. Apoi cerul s-a umb...... Citeste »
„O FURTUNA” - BRAINSTORMING, ÎN REGIA LUI SILVIU PURCARETE - LA FESTIVALUL SHAKESPEARE DIN TEL AVIV
Magdalena BRATESCU Aducand pe scena unui Festival international o piesa scrisa in urma cu 400 de ani, pentru a capta interesul publicului, trebuie sa ai, precum Silviu Purcarete (Teatrul National Craiova), o viziune originala, o intelegere adanca si inovatoare a textului, un decor ca al lui Dragos Buhagiar, un spatiu fabulos in care fiecare element te surpinde si te fascineaza si o trupa omogena de actori talentati (printre care excelentii Ilie Gheorghe-Prospero si Sorin Leoveanu-Miranda/Caliban...... Citeste »
SCHITE UMORISTICE (17) – UN SAPUN PARFUMAT
Dorel SCHOR Joia trecuta, doamna Pnina Brodiciche, vecina mea de palier, a facut cumparaturi importante la un magazin universal. Printre altele, cateva obiecte de toaleta, iar printre acestea, zece sapunuri parfumate, de import. Ajunsa acasa, isi aranja meticulos achizitiile si constata cu stupoare ca in pachet avea nu zece ci... unsprezece sapunuri parfumate, de import. Numara de cateva ori, de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga, pe grupe de trei, pe grupe de cinci... Era clar, se po...... Citeste »
DESPRE SEMNIFICATIA CRACIUNULUI
Marina GLODICI Ne-am obisnuit sa numim luna decembrie „luna cadourilor” deoarece avem multe sarbatori. Dar in mod special sarbatoarea centrala a acestei luni ce marcheaza finalul anului, este Craciunul sau Nasterea Dommului Isus Hristos. Istoric vorbind, evenimentul a avut loc in urma cu peste doua mii de ani, asadar, suntem in al doilea deceniu al celui de al treilea mileniu de la nasterea Sa. Pentru multi, Craciunul a devenit o ocazie traditionala de a fi in familie, la masa, in jurul unui bra...... Citeste »
SCHITE UMORISTICE (19) – EXTRAORDINAR
Dorel SCHOR In urma cu circa doua saptamani, lui reb Fisel Ianchel Mendelovici din Pardes Mose i s-a intamplat ceva extraordinar: dimineata, inainte de rugaciune, pe cand isi clatea mainile cu apa statuta peste noapte, a simtit asa, ca un fel de adiere pe fata, ca si cand ar fi avut o piele fina si gingasa, de domnisoara. Aproape instinctiv si reflex, si-a atins cu mainile jilave obrazul si daca nu a lesinat si nici nu a strigat sa-l auda tot cartierul, inseamna ca dumnealui este o fire deosebit...... Citeste »
Institutul Cultural Român din New York ; Box-office Romanian Film
Institutul Cultural Roman din New York va organiza, periodic, vizualizari ale filmelor romanesti, create recent sau care sunt parte din istoria cinematografiei romanesti de valoare. Va trimitem, pentru moment, o lista de filme pe care le-am putea prezenta in Sala Auditorium a ICR NY sau, la solicitarile dumneavoastra, putem organiza astfel de evenimente in spatii adecvate care au o capacitate de 50-100 de locuri, din statul New York sau din imprejurimi. Pentru aceasta lista, ICR NY va solicita p...... Citeste »
Globuri Multicolore de Zapada daruite Unui Suflet de Copil
de Octavian Lupu
Zapada cadea din cer si se asternea bogata pe pamant. Cu fiecare pas facut simteam ca ma afund tot mai mult in nisipul alb ce scrasnea sub calcatura pasilor mei. Totul in jur reflecta poleiala alba a cerului de decembrie in prag de an nou. Imi venea sa alerg si sa infrunt fulgii de zapada ce imi biciuiau cu obraznicie fata. Asa am si facut in cele din urma, cand decis sa nu ma mai las dominat de plasmuirea argintie a iernii, am repetat cadenta pasilor grabiti peste gheata depusa in timpul noptii...... Citeste »
Cultura si credinta »
PANORAMA PROFETICA A SEMNELOR SFÂRSITULUI
de Benone Burtescu
La cererea ucenicilor spune-ne cand se vor intampla aceste lucruri si care va fi semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului acestuia , Domnul a dat de-o parte cortina vremilor si a descris veacul de pe urma intr-un limbaj limpede pentru oricine. Matei 24. Un fenomen ciudat are loc in zilele noastre. Conducatorii crestinatatii ca religie, propovaduiesc pacea, investitia in afaceri bisericesti, concurenta dintre biserici, bunastarea si foarte rar si foarte putini prezinta lumii predica Domnulu...... Citeste »
Istorie »
Un nou site pentru copii! - S-a lansat site-ul MICUL DAC!
de Madalina Corina Diaconu
http://www.micul-dac.ro/ Dacii cei mici, dar si cei mai maricei, au de acum un site dedicat in care se vor putea intalni si cunoaste. Aici se vor organiza concursuri de creatie, jocuri si intalniri. Tot aici, copiii vor putea asculta povesti audio cu subiecte inspirate din legendele geto-dacilor, vor putea descoperi istoria stramosilor, natura si fauna acestei tari… Surprizele sunt numeroase! Daca vrei sa fii si tu in echipa micilor razboinici daci si a micilor printese dace, vino alaturi de MIC...... Citeste »
De la Cititori »
Scrisoare deschisa
Draga Redactie, Incercarea moarte n-are , spune o veche zicala romaneasca. Sa facem o cerere catre presedintele nostru Klaus Iohannis, sa ne ajute, sa gaseasca o modalitate de a ne face o bucurie, prin prelungirea vietii acestei minunate reviste. Clipa a impulsionat pe toti romanii plecati pe toate meridianele mapamondului sa mearga la vot. N-am vazut niciodata atata devotament din partea romanilor; cinste lor. Au indurat ploi si frig, stand ore intregi la rand, cu speranta instituirii unei noi ...... Citeste »
PRIMIM DE LA CITITORI
Stimata familie Patton, In primul rand incerc sa-mi cer mii de scuze pentru faptul ca nu pot contribui la ajutorul financiar, deoarece nu am aceasta posibilitate; de altfel nici abonament nu am facut, in schimb Clipa nu mi-a lipsit in nicio saptamana, o cumparam de la standul din Hollywood, respectiv de la B& G Pharmacy. Am citit si am gasit-o foarte buna ideea d.lui Corneliu Munteanu in ceea ce priveste modalitatea de a ajuta cea mai veche publicatie romaneasca din USA si poate domnul Prese...... Citeste »
MAGIA SARBATORILOR DE IARNA ROMÂNESTI A FOST CREATA LA NICOSIA
Veronica IVANOV Sala de festivitati a bisericii Sfantu Pavel din Nicosia a gazduit in data de 21 decembrie, incepand cu ora 15:00, serbarea Pomului de Craciun a Scolii Romanesti din Nicosia. Un spectacol in care corul Aliantei Romanilor din Cipru, corul Scolii Romanesti din Nicosia, traditionalele dansuri „Capra” si „Ursul”, precum si venirea lui Mos Craciun, au tinut publicul cu telefoanele, tabletele, camerele video, aparatele de fotografiat in maini, pe tot parcursul spectacolului. Un Pluguso...... Citeste »
APA VIE… (COLIND DE CRACIUN)
Gheorghe A. STROIA Astazi s-a nascut Stapanul - Cel din ceruri coborat, Fiul cel din Preamarire Dulce Jertfa S-a facut. Astazi S-a nascut Iisus-ul, Domnul cel Dintai in toate, Ce cu patima si sange Poarta dar de Libertate. Astazi S-a nascut Minunea - Orbii sa poata privi, Surzii s-aiba mangaiere Si-n auz glas de copii. Astazi s-a nascut Mesia, Cel vestit din stravechime, Sa urce scara spre cer Pentru-Alesul din multime. Astazi s-a nascut Preabunul, Slavitul Mantuitor, Sa aduca pace in lume Si-un...... Citeste »
Religie »
STAI ÎN PICIOARE!
de Prof. Dumitru Buhai
Meditatie in miez de noapte... Pe glia asta plina de lucruri tesute-n fire efemere, In ani de pribegie, pe timpu-nchiriat, ai tot rabdat, Dar ai trecut examenul credintei in valuri de-ncercare, Caci ai avut in fata mereu farul salvarii: un Frate Iinviat! Fiul omului, stai in picioare si-ti voi vorbi !” (Ez. 1/28) Rev. Dumitru Buhai Intotdeauna numarul unu aduce in mintea omului afectul inceputului. Ti se umple sufletul de emotii si de sperante, de teama si de visuri luminate in culorile curcubeu...... Citeste »
UCENICI, MARTIRI SI MARTURISITORI DACOROMÂNI AI SFÂNTULUI VASILE CEL MARE
Gheorghe Constantin NISTOROIU Fiecare Nou An isi pune stralucirea in prima Zi sub Zorile intreitei slaviri: - punerea Numelui Iisus, adica Mantuitor, Sfantului si dumnezeiescului Prunc; - cinstirea Sf. Ierarh Vasile cel Mare- unul dintre Stalpii cei Mari ai Bisericii celei Una a lui Hristos; - omagiul Noului An, care isi ia in primire optimist responsabilitatile, asumandu-si totodata si neimplinirile fratelui mai in varsta, care a plecat... Marele Pedagog, marele Dascal, marele Ierarh si-a pus v...... Citeste »
Din Comunitate »
Invitatie la hram pe 18 ianuarie
Laudat sa fie Isus! In numele Bisericii Sf. Ioan Botezatorul din Tustin, California, dorim sa va invitam pe data de 18 ianuarie la hramul bisericii noastre si la aniversarea a 5 ani de existenta. Celebrarea va incepe la ora 10:00am cu Sfanta Liturghie celebrata de un sobor de preoti, urmata de o agapa romaneasca pregatita de inimosii membrii ai comunitatii noastre. Adresa bisericii este: St. Jeanne de Lestonnac School's Chapel 16791 East Main St. Tustin, CA 92780 Va invitam cu drag impreuna cu f...... Citeste »
Umor »
Bancuri primite de la cititori
Somnul previne imbatranirea, dar mai ales pentru cel aflat la volan! Imi intind bratele, imi rasucesc gatul, imi indrept genunchii si toate trosnesc! Concluzia: Nu sunt batran, sunt doar... crocant! Un mosulet de vreo 80 de ani la doctor: - Nu ma supara nimic, doar ca obosesc cand urc la deal! - Va recomand mersul numai la vale! Mergeti prin agentia noastra in Honolulu. Acolo veti gasi de toate pentru toata familia: nisip pentru copii, soare pentru doamne si domni, rechini pentru soacre!... TURI...... Citeste »
Flux de stiri »
Iohannis, mesaj de Anul Nou: As vrea ca 2015 sa fie începutul acelei Românii a normalitatii
Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care afirma ca isi doreste ca anul urmator sa fie inceputul Romaniei normalitatii. Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO Dragi romani din tara si din strainatate, incheiem un an care ne-a adus provocari si schimbari. Incepem un an nou in care va trebui sa construim temeinic, pentru ca speranta sa devina realitate. Si o vom face impreuna. De sarbatori suntem mai buni unii cu altii. Avem mai mult timp pentru c...... Citeste »
Economistul Thomas Piketty a refuzat Legiunea de Onoare, si alte personalitati respingând de-a lungul timpului distinctia
Economistul francez Thomas Piketty, autorul lucrarii de succes 'Capitalul in secolul al XXI-lea', a refuzat pe 1 ianuarie cea mai inalta distinctie care se acorda in Franta - Legiunea de Onoare, motivand ca nu este treaba guvernului sa acorde astfel de distinctii. El se alatura astfel unui numar de personalitati internationale care au refuzat de-a lungul timpului aceasta distinctie, scrie suplimentul Madame Figaro. Foto: (c) www.bbc.com Eu nu cred ca este rolul guvernului sa stabileasca cine est...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page