Corneliu LEU - SECOLUL SI DEMOCRATIA
Mariana Cristescu, Damen Passo Doble, Editura Nico, Târgu Mures, 2012
Editia: 1070 - 2 Martie, 2013 - Anul XXIII
Domnul Eugen Chivu, noul Consul General al Romaniei la Los Angeles va vizita duminica, 3 martie, Misiunea Greco-Catolica “Sf. Ioan Botezatorul” din Tustin, California. Sfanta Liturghie va incepe la ora 10:00am si va fi urmata de o masa comunitara, ocazie cu care toti cei prezenti se vor putea intretine direct cu domnul Consul General si sa-i adreseze intrebari. Domnul Eugen Chivu s-a nascut in anul 1959 si este avocat de profesie. Pe 4 iulie 2012 a fost numit de catre Guvernul Romaniei Consul Ge......Citeste »
Editoriale »
NARAVURI DE BIRT ÎN ANTICAMERA PICATURII CHINEZESTI
de Maria Diana Popescu
Maria Diana Popescu, Agero Cind iti cinta lautarii si ai buzunarul plin, nici viata, nici moartea nu sint mai presus decit politica! Cum tot romanul s-a nascut poet, atunci cind ma minii scriu o poezie, cind sint fericita fac la fel. Asa-i romanul de cind istoria lui! La necaz aprindea focul din deal in deal, vestind navalitorii, razboaiele si jafurile, la sarbatori aprindea focul si sareau flacaii peste el. Extrag de aici un adevar mic si simplu: in fata presiunilor doar cei slabi stau in genun...... Citeste »
Din lumea... lui Stanley Kramer (1070)
de A. C. Ton
“Sine ira et studio - Fara ura si partinire”, Tacitus * Intr-un stat de drept, civilizat, statuat pe percepte si principii care se doresc impartasite si apoi implementate dupa regulile desprinse din PAX Romana -pace in termenii Romei, adica a invingatorului- nu a trecut neobservat faptul ca discursul referitor la Starea Uniunii a semanat mai mult cu un Discurs al Tronului, ai carui termeni ar starni invidia tuturor monarhilor lumii, incepand cu Charles The Bald, ramas faimos prin Executive Order...... Citeste »
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - Interviuri
Lansarea volumului de interviuri ”Politica si Diplomatie” al jurnalistei Elena Chirita a avut loc la Universitatea Ecologica din Bucuresti – Casa Ecologiei,. Evenimentul a reunit o serie de personalitati ale lumii politice si diplomatice (Mai, 2012). Din prefata Doamna Elena Chirita ne propune un text cat se poate de interesant. (....) A intervievat preSedinti ai Romaniei Si prim-miniStri, a intervievat miniStri ai afacerilor externe (fara nicio indoiala pe cei mai importanti dintre ei), a inter...... Citeste »
ARESTATA POLITIC PENTRU DELICTUL FRANCOFONIEI
Autor: Elena CHIRITA Membra a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania Mesaj: „Va rog din suflet, nu uitati ca sunteti romani!” Interviu cu una dintre cele mai apreciate traducatoare din Romania: Micaela GHITESCU, Redactor-sef al Revistei “Memoria”, Bucuresti Fosta detinuta politic, Micalea Ghitescu, nascuta in 1931, este licentiata in filologie si traducator literar pentru portugheza, franceza, spaniola, germana, engleza. Pentru delictul francofoniei a fost incarcerata, timp de 3 ani, in t...... Citeste »
IN CE TARA TRAIM, DOMNILOR GUVERNANTI?
de Lazar Ladariu
Sfidatoare, in loc sa contribuie la detensionarea situatiei, in urma scandalului interetnic starnit de textila numita steagul secuiesc, conducerea UDMR Covasna a prelungit, cu inca o luna, autorizatia pentru panoul revizionist SIC Terra Siculorum” ( Tinutul Secuiesc”) din fata Prefecturii din Sfantu Gheorghe. Panoul «Tinutul Secuiesc» declara Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna – ramane in fata Prefecturii pana la detensionarea relatiilor interetnice!”. Ramane, pur si simplu,...... Citeste »
"Radacinile lui Gheza Vida”...
de Mariana Cristescu
Centenar Vida Geza. De fapt, Gheza Vida. Pentru a pune capat unor controverse, precizez ca Vida Gheza NU era maghiar, ci roman! S-a nascut intr-o familie de mineri, la 28 februarie 1913, la Baia Mare, si s-a inaltat la ceruri la 11 mai 1980, in acelasi oras. Tatal sau, Iosif Vida, era miner, dintr-o familie de tarani romani, iar mama sa, Rozalia, avea, dupa tata, origini slovace. Gheza Vida insusi povesteste, in cartea regretatului Raoul Sorban, VIDA” (Ed. Meridiane, Bucuresti 1981): Am mai avut...... Citeste »
Eroicul popor bulgar un exemplu pentru mamaliga româneasca
de Ionut Tene
Romanii sunt un popor fatalist. Prefera sa indure pana le ajunge cutitul la os, sa fie furati si batjocoriti de clasa politica, fara sa carneasca. Rar romanii se ridica la lupta pentru drepturile lor. Prefera sintagma contemplativa ce ne-a tinut sute de ani sub turci sau unguri: „capul plecat sabia nu-l taie”. Dar si atunci cand se revolta o fac ca o explozie de sange, devastatoare: Bobalna 1437; rascoala lui Horea, Closca si Crisan, 1784; revolutia lui Tudor, 1821; revolutia lui Avram Iancu de ...... Citeste »
COMUNICAT DE PRESA
de Corneliu Leu
O noua publicatie romaneasca adresata si dedicata tuturor celor care vorbesc, citesc sau scriu romaneste: „CRESTEREA LIMBII ROMANESTI” a fost lansata astazi pe portalul internet www.cartesiarte.ro Aparitia publicatiei este incurajata de faptul ca, exact in aceasta perioada, Parlamentul Romaniei face ultimele demersuri pentru promulgarea Legii privind ZIUA NATIONALA A LIMBII ROMANE care se va sarbatori anual la 31 august . Articolul care inaugureaza aceasta aparitie este semnat de ION PACHIA-TATO...... Citeste »
OBRAZNICIILE AUTONOMISTE AU DEPASIT ORICE LIMITA!
de Mariana Cristescu
Luni seara, in centrul municipiului Miercurea Ciuc, in cadrul unei ceremonii PCM-iste (Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania), autorizata de primarul UDMR al orasului, si la care au participat aproximativ 400 de persoane, a fost inaltat, din nou, asa-zisul steag secuiesc. De ce asa-zisul” steag secuiesc? Fiindca este tot asa-zis” ca si Tinutul Secuiesc”, pe care Kelemen Hunor il compara, nici mai mult, nici mai putin, cu... Tara Moldovei, iar flamura autonomista cu... steagul marelui ...... Citeste »
BECALIZAREA ROMANIEI
de Petru Iosipescu
A venit sentinta pentru Gigi Becali: trei ani cu suspendare. Condamnarea lui Gigi Becali ar fi putut sa nu mai mire pe nimeni. Ar fi putut chiar sa nu faca turul televiziunilor si sa nu fie subiectul vreunui editorial ori a titlurilor de prima pagina. Pentru ca Becali ar fi putut sa fie un cvasinecunoscut. Un ins bogat, asa cum sunt si altii in Romania, capatuit prin munca cinstita si mai putin cinstita, prin invarteli si fler, prin combinatii si strategii, prin bisnita si business, prin schimbu...... Citeste »
Politica »
COMPLETARE TRISTA LA UN JURNAL DIN 1949 ; CRITICA DE DIRECTIE A LAMURIRII SI DUMIRIRII (7)
de Corneliu Leu
Corneliu Leu In memoria generatiei de confrati mai mari, cea a lui Mihu Dragomir, Dimitrie Stelaru, Neculai Tautu, George Dan,Tudor Musatescu, Geo Dumitrescu, Radu Boureanu, Ghita Dinu, Lucian Grigoresccu, Ion Vlad, Spiru Chintila, Petru Dumitriu, Gellu Naum, Laurentiu Fulga, Sasa Pana, Radu Tudoran, Alexandru Balaci, Mati Aslan, Eugen Schileru, Nicolae Margeanu, Nicolae Crisan, Nicolae Jianu, Mircea Marc, de la care am apucat sa invat ceva din lupta cu poncifele vremii. Se mai intamplau si din ...... Citeste »
Seria Romaniana: Români Cu Care Ne Mândrim ; Convorbire cu Dr. Ion POPESCU, Parlamentul Ucrainei, Kiev: ROMÂNII DIN UCRAINA (6)
de Gabriel Teodor Gherasim
Gabriel Teodor Gherasim Motto: «De cand rusii te pradara/ N-avem soare, nici odihna/ Fara tine, n-avem tara/ Bucovina, Bucovina “ Ion Posteuca, roman Nord-Bucovinean deportat in Siberia la 13 ani. Motto 2: « …Voi raspunde pe larg, si va rog, sa publicati integral acet raspuns, deoarece « m-ati provocat prin aceasta intrebare» sa lucrez trei saptamani la rand la materiale din arhiva mea personala si sa ajung la niste concluziicare intr-un asa anturaj inca nu au fost sistematizate! Doctor Ion Pope...... Citeste »
Refondarea scolii românesti. De unde începem?
In 5 iulie 2012, premierul Jean-Marc Ayrault si ministerul francez al Educatiei au lansat o dezbatere nationala despre refondarea scolii in jurul unor principii capabile sa ghideze actiunea publica. Nu era vorba de un simplu artificiu de comunicare, dupa ce Hollande facuse din educatie si din grija pentru tineri teme principale ale campaniei sale prezidentiale. Era vorba de un efort prin care se cauta sa se faca lumina in privinta alegerilor pe care noul Guvern le avea de facut in reformarea edu...... Citeste »
GRUPUL PARLAMENTAR PSD ; DECLARATIE POLITICA
Senator: VALER MARIAN Circumscriptia electorala: SATU MARE Colegiul electoral: 1 Grupul parlamentar: PSD Sedinta Senatului din: 26.02.2013 Titlul declaratiei: Vocea Rusiei sau Vocea SRI? Articolul cu titlul provocator “Se pregateste o revolutie anti-Ponta”, publicat zilele trecute de site-ul Vocea Rusiei (dupa scrisoarea deschisa pe care i-am adresat-o presedintelui PSD, Victor Ponta) si preluat de presa romana, este, in opinia mea, o alegatie diversionista preparata in laboratoarele unui servic...... Citeste »
Da, in Slovacia se poate!
Citind nota intitulata ,,Slovacia poate, Romania, nu”, din nr.32, din 15 februarie a.c., al cotidianului ,,Cuvantul liber”, ma tot intreb si eu de ce acolo e asa, iar la noi cu totul altfel, in privinta minoritatilor. Doar suntem doua tari europene, membre ale U.E., avand acelasi statut cand este vorba de drepturi si libertati democratice. Si, totusi... Tara cat se poate de europeana, Slovacia se respecta pe sine, ca stat suveran, chiar daca face parte dintre tarile mici, cu o populatie ce abia ...... Citeste »
Benedict XVI (2005 - 2013)
de Prof. dr. Viorel Roman
Dupa ce Papa a anutat la 11 februarie 2013 in limba latina ca se retrage din lume la 28 februarie, ora 20, ceea ce este o adevarata revolutie in Biserica, deruta este totala. Un fulger din senin la Vatican! Poate un parinte sa renunte la functie? Ce consecinta va avea acest act pentru Biserica, pentru urmasi sai? Ce va face episcopul emeritus al Romei in continuare? Iata un prim raspuns inspirat. Cardinalul Ravasi dupa ce isi exprima admiratia, recunostinta fata de Papa face o analogie a derutei...... Citeste »
Cultura »
ALBUMUL JUBILIAR AL PICTORITEI LIANA SAXONE HORODI - TABLOURI PE UN GRUND DE SUFLET NOBIL
de Roni Caciularu
Roni CACIULARU Pictorita Liana Saxone Horodi este, la ora actuala, un artist ajuns aproape de apogeul creatiei sale. Consacrarea sa este, cred, definitiva, iar recentul volum cu picturi reproduse - elegant, bine conceput; un adevarat „regal artistic - ilustreaza cu prisosinta acest lucru. Jumatate de secol de lucru al Lianei Saxone Horodi,cu pensula si culorile pe panze, este concentrat si daruit iubitorilor de arta, prin intermediul acestui deosebit de respectabil volum jubiliar. Generozitatea ...... Citeste »
SIMPOZION „GRIGORE VIERU” LA BOTOSANI
de Rodica Elena Lupu
Rodica Elena LUPU Dupa spectacolul dedicat lui Grigore Vieru la Dorohoi, iata ca si la Botosani se organizeaza o manifestare culturala avand acelasi obiectiv. De data aceasta este vorba despre Simpozionul International, editia I, intitulat „Grigore Vieru, poet al sufletului romanesc”, ce s-a desfasurat in incinta Liceului cu Program Sportiv, institutie implicata in organizarea acestuia, alaturi de Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Casa Corpului Didactic, sub egida Inspectoratului scolar Judete...... Citeste »
IN MEMORIAM - MIRCEA DINUTZ
(24 sept. 1948 – 19 februarie 2013) La 19 februarie a.c., s-a stins din viata scriitorul, publicistul si criticul literar Mircea Dinutz, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Nascut la Bacau la 24 septembrie 1948, Mircea Dinutz a urmat Facultatea de Filologie de la Institutul Pedagogic (1967-1970) si Facultatea de Limba si Literatura Romana (sectia latina) din Bucuresti (1971-1975). Dupa absolvire, a lucrat in cateva orase din tara, din 1984 stabilindu-se in Focsani. Implinirea menirii de ...... Citeste »
BUCURIA DE A FI OM AL LUI DUMNEZEU
de Prof Dumitru Buhai
Motto: „Iert si-mi eliberez trecutul cu divina iubire Si-mi umplu Sufletul cu bucurie si fericire! Sunt sortit sa fiu poetul sufletului in cautare De fericire, pe pamant strain, cu lupte si dureri, Unde-nvinge cel ce are tupeul cu bani de sfidare, Iar Crestinii asteapt-ajutorul din Cer, ca strajeri... Prof. Dumitru Buhai Prin lume alearga nelinistita o noua stafie... Pare ca are chipul de om, dar – de fapt – este o creatura hibrida in care se amesteca aluatul de pamant cu combinatiile chimice ve...... Citeste »
Cronica
de Costinel Savu
Am regasit notitele pe care le facusem despre cartea lui Ion R.Popa pe care am citit-o cu cativa ani in urma, carte intitulata CU DUMNEZEU INAINTE, notite reprezentand idei spontane despre carte si autor, pe baza carora urma sa scriu ciorna cronicii care, la randul ei, urma sa fie transcrisa in calculator cu modificarile de rigoare. Nu stiu de ce m-am oprit la faza de insemnari deoarece, intre timp, am mai scris cate ceva despre cartile acestui autor dar gandesc ca niciodata nu este prea tarziu....... Citeste »
Cultura si credinta »
Demisie istorica? Demisie profetica?
de Benone Burtescu
Papa Benedict XVI a demisionat. Cel putin in hotarare care nu poate fi revocabila. Este o demisie istorica si profetica in acelasi timp, pentru ca la nivel de varf al evenimentelor, istoria este implinire de profetie. Sfintele Scripturi afirma si confirma acest lucru. Desigur ca in situatii gordiene la nivel planetar, Dumnezeu isi pastreaza pentru Sine tainele Sale cele nenecesare a fi dezvaluite si personajele umane implicate si le pastreaza pe ale lor, noua celor multi ramanandu-ne intrebarile...... Citeste »
Istorie »
Eveniment cultural european: Au aparut primele 25 de volume din "Integrala manuscriselor Cantemir"
de Dan Predescu
Ladita cu Integrala manuscriselor Cantemir , pe care a primit-o Putin Sub coordonarea scriitorului Constantin Barbu, intr-o editie de lux, au vazut lumina tiparului primele 25 de volume din Integrala manuscriselor Dimitrie Cantemir , primul set fiind achizitionat chiar de catre Vladimir Putin, Acesta a aprobat scanarea documentelor aflate de sute de ani in Arhivele din Moscova. Va prezentam mai jos interviul pe care l-am realizat cu scriitorul Constantin Barbu, cel despre care filosoful Constant...... Citeste »
De la Cititori »
AM VAZUT UN CHIP DE FEMEIE GRAVAT PE O CAMEE
de Octavian Lupu
Sub Faldurile Nesfarsite ale Mantiei Timpului Mantia timpului ne infasoara pe nesimtite cu faldurile ei pe masura ce clipele trec unele dupa altele intr-un sir nesfarsit. O lucrare maiastra se cizeleaza pe suprafata nevazuta a sufletului prinzand contur in priviri, gesturi si trasaturile fetei. Uneori rezultatul este magnific, alteori mediocru, depinzand de calitatea experientelor prin care ne este dat sa trecem pe cararea finita a vietii. Cu toate acestea, timpul poate zamisli forme pline de st...... Citeste »
Religie »
SENSUL VIETII ESTE ÎN TAINA SFINTEI CRUCI
de Aurel Sas
Preot Aurel Sas, Las Vegas „Si zicea (Iisus) catre toti: Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa-Mi urmeze Mie.” (Luca 9, 23) „Caci cuvantul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mantuim, este puterea lui Dumnezeu.” (1 Cor. 1, 18) „M-am rastignit impreuna cu Hristos; si nu eu mai traiesc, ci Hristos traieste in mine. Si viata de acum, in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit si S-a d...... Citeste »
Sport »
Fotbal: Rezultatele înregistrate în partidele disputate în etapa a XX-a a Ligii I si Clasament
Vineri Gaz Metan Medias - Gloria Bistrita 3-1 Au marcat: Llullaku '32, Bawab '45+1, '60 (penalti) ; Antonache '34 Sambata Concordia Chiajna - CS Turnu Severin 1-1 Au marcat: Ispir '18 (penalti) ; Fl. Costea '58 (penalti) Ceahlaul Piatra Neamt - Pandurii Targu Jiu 0-1 A marcat: Matulevicius '28 CSMS Iasi - Rapid Bucuresti 0-1 A marcat: Cretu '4 (autogol) Duminica Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 0-1 A marcat: Bokila '80 Dinamo Bucuresti - FC Brasov 2-1 Au marcat: Alexe '18, '33 (penalti) ; Paun ...... Citeste »
Umor »
Bancuri primite de la cititori
Din replicile celebritatilor: Bob Hope, cel care a fost gazda ceremoniei premiilor Oscar din 1965, prima editie televizata color , si-a deschis speech-ul cu urmatoarea fraza: - Aceasta este prima editie in care ii veti putea vedea pe cei care pierd cum se fac verzi la fata. * Scurt dialog: - Care este pentru un barbat mijlocul cel mai rapid sa scape de 60 de kilograme inutile de grasime? - Divortul… * Doua tinere la discoteca. Se apropie un tip aratos si o invita pe una la dans. In timp ce dansa...... Citeste »
Flux de stiri »
Castel Gandolfo, resedinta Pontifului roman emerit (Corespondenta Agerpres)
Papa Benedict al XVI-lea, a carui renuntare la pontificat devine oficiala si efectiva joi seara, la ora locala 20:00, s-a retras, pentru doua luni, la Castel Gandolfo, resedinta de vara a suveranilor pontifi, situata la circa 30 de kilometri de Roma. La Castel Gandolfo, Papa emerit va locui in obisnuitul sau apartament din aceasta vila, proprietate pontificala incepand din 1596, care a fost ridicata initial pe creasta stancoasa ce domina Lacul Albano din regiunea Lazio. Cetatea s-a extins de-a l...... Citeste »
Martisorul românesc va fi promovat în aeroporturile din Bucuresti si Timisoara, dar si în Spania si Germania
Martisorul romanesc va fi promovat, in perioada 28 februarie - 1 martie 2013, in aeroporturile internationale din Bucuresti si Timisoara, dar si pe piata externa, in Spania si Germania, a anuntat miercuri Ministerul Economiei. Campania de promovare a 'Legendei Martisorului, talisman romanesc' se va derula in Aeroportul International 'Henri Coanda' si in Aeroportul International Timisoara 'Traian Vuia' si va continua in Spania, in data de 3 martie 2013, cu ocazia unui eveniment prilejuit de sarba...... Citeste »
150 de ani de la nasterea profesorului Gheorghe Marinescu, creatorul scolii românesti de neurologie
Societatea de Neurologie din Romania, impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, organizeaza simpozionul omagial 150 de ani de la nasterea profesorului Gheorghe Marinescu, creatorul scolii romanesti de neurologie , manifestare care se va desfasura marti, orele 14.00, in Sala de Consiliu a Facultatii de Medicina, se arata intr-o informare de presa a institutiei. 'Simpozionul este una dintre cele mai importante si onorante manifestari organizate de catre Societat...... Citeste »
Calatoriile cu Intercity, mai ieftine cu pâna la 28,5%, începând cu 1 martie 2013
Calatoriile pe distante scurte si medii cu trenurile InterCity vor fi mai ieftine cu pana la 28,5%, incepand cu data de 1 martie 2013, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori, remis marti AGERPRES. Totodata, tarifele calatoriilor pe distante lungi se repozitioneaza in piata, pastrandu-se avantajul competitivitatii transportului feroviar de calatori. Prin Hotararea de Guvern nr. 33/2013 s-a modificat metodologia de acordare a compensatiei in transportul feroviar de calatori prin reorientarea c...... Citeste »
Pasagerii curselor aeriene cu escala care ajung la destinatie cu întârzieri de cel putin 3 ore au dreptul la compensatii
Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis marti ca pasagerii curselor aeriene cu escala care ajung la destinatia finala cu o intarziere de trei ore sau mai mare trebuie sa primeasca o compensatie, transmite EFE. Indemnizatia va fi primita chiar si in cazul in care cursa initiala nu a avut o intarziere de trei ore, interval care da dreptul la compensatie, potrivit jurisprudentei europene. Aceasta compensatie se va situa intre 250 si 600 de euro in functie de distanta de zbor si va fi determin...... Citeste »
Smartphone-ul capabil sa identifice boala dupa mirosul din gura
Un cip dezvoltat de compania americana Adamant Technologies a 'invatat' smartphone-ul sa recunoasca si sa-si alerteze proprietarul cu privire la cauza respiratiei urat mirositoare din gura, potrivit MedDaily. Dispozitivul dispune de aproximativ 2.000 de senzori, care detecteaza prezenta diferitelor substante in aer si digitalizeaza informatia. Mai mult, aplicatia identifica si sesizeaza persoana despre existenta problemei si cauza aflata la originea acesteia. Aceasta aplicatia urmeaza sa fie pus...... Citeste »
Monica Macovei va candida la sefia PDL
Monica Macovei va candida la sefia PDL, din partea ''grupului reformistilor'', la Conventia Nationala Extraordinara a partidului din 23 martie, a anuntat duminica democrat-liberalul Sever Voinescu. ''Am decis impreuna sa depunem o motiune pentru Conventia PDL care va avea loc in 23 martie si o facem pentru ca simtim ca acum, poate mai mult decat niciodata in istoria PDL, a sosit vremea responsabilitatii. O facem pentru ca am primit foarte multe mesaje din partea unor membri ai PDL, dar si din pa...... Citeste »
Harghita: Steag secuiesc de mari dimensiuni, ridicat pe un catarg în centrul municipiului Miercurea Ciuc
Un steag secuiesc, avand dimensiunea de 4,8 m x 3 m, a fost ridicat pe un catarg, luni seara, in centrul municipiului Miercurea Ciuc, in cadrul unui eveniment la care au participat aproximativ 400 de persoane. Chiar daca actiunea a fost organizata de Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), unul dintre cei care s-au adresat asistentei a fost primarul UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert, care a spus ca limba maghiara trebuie sa fie obligatorie pentru toti cei care traiesc in asa zisul...... Citeste »
O noua aparitie editoriala - Elena Chirita
STEFAN CUCU - „EMBLEMATIC FILOLOG CLASIC ROMÂN DE AZI”
Coperta Carte - Elena Chirita
Elena Chirita - Cum vorbim in public
Madalina Corina Diaconu
Madalina Corina Diaconu
Lazar Ladariu –„Secunda de pamânt”
HOLOCAUST. Destine la rascruce
Elena Chirita - POLITICA SI DIPLOMATIE - interviuri
Mariana Cristescu - Trandafirii desertului
Pentru Credinta, Neam si Tara de Lazar Ladariu si Mariana Cristescu
Locations of visitors to this page